Kız Meslek Lisesi Öğrencilerinin Staj İşletmelerine Yemek Verdi

Akhisar Zeynep Gülin Öngör Kız Teknik ve Meslek Lisesi grafik bölümü öğrencilerinin staj yaptığı işletmelerin sahiplerine ve yetkililerine yemek verdi.


20.02.2015 23:06:11 2020 0

Kız Meslek Lisesi Öğrencilerinin Staj İşletmelerine Yemek Verdi

Akhisar Zeynep Gülin Öngör Kız Teknik ve Meslek Lisesi  grafik bölümü öğrencilerinin staj yaptığı işletmelerin sahiplerine ve yetkililerine yemek verdi.

Yemekte konuşan Okul Müdürü Nazan Bahar işletme sahiplerine “ Sizler varsa bizler varız; bizlerin öncelikli amacı işletmelerimiz için nitelikli ara eleman yetiştirmektir. Bizler burada gerekli eğitimleri öğrencilerimize veriyoruz. Ama işyerinde gördükleri stajlar onlar için çok önemlidir.” Diyerek işletmelerle Meslek Lisesi olarak ortak çalışmalarda bulunulması gerektiğini belirtti.

Zeynep Gülin Öngör Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencilerinin Okulun yemekhanesinde hazırlayıp sunduğu yemek konuklar tarafından oldukça beğenildi.

Okul öğretmenlerinin ve işletme yetkililerinin katıldığı yemeğin ardından okul müdür Nazan Bahar ve Sevgi Dal misafirlere okulu gezdirdi. Yaklaşık 200 kişilik pansiyonu olan 700 öğrenci kapasiteli okulun fotoğraf ve grafik atölyeleri ilgiyle gezildi.