KOMBİNEYE ÇAĞRI

1970 Akhisarspor Taraftarlar Derneği kombine satışı için taraftarlara çağrı yaptı.


Spor 20.08.2019 19:06:41 1364 0

KOMBİNEYE ÇAĞRI

1970 Akhisarspor Taraftarlar Derneği kombine satışı için taraftarlara çağrı yaptı. Taraftarlar Derneği şampiyonluk için saldıran Akhisarspor´u yalnız bırakmadı ve Altınordu maçına kadar kombinelerin tükenmesi için Akigolara çağrıda bulundu.Geçtiğimiz sezonu iyi geçiremeyen yeşil-siyahlı ekip sezonun ilk maçında Süper Lig´e tekrar yükselmek için ne kadar kararlı olduğunu gösterdi ve taraftarın takıma destek olmasını bekliyor.

 

1970 Akhisarspor taraftarlar derneğinin  açıklamasına göre; ?´Geçmişe sünger çeken takımımızın, sezonun ilk maçında %60´a %30 topa sahip olma istatiği ve 90 dakika pres yaparak gol aramasıyla göze hoş gelen bir futbol ile Adanaspor maçını kazanması hepimizi sevindirdi.

Şuan en büyük ihtiyacın taraftar olduğunu Adanaspor maçında hepimiz gördük.Kırgınlıklarımızı bir kenara bırakıp şehrimizin takımını yıllarca Manisa´da sahip çıktığımız gibi yine sahip çıkalım.Makul fiyatlarda açıklanan kombineleri Altınordu maçına kadar tüketelim, tüketelim ki takımı olan inancımızı futbolcularımıza hissettirelim ve şampiyon yapacağımız takımı keyifle, çoskuyla hep beraber tribünden izleyelim. Haydi Akhisarlı! Kombine Al! Akhisarspor´umuza Sahip Çık!´´ dedi.




Haber Kaynak : HABER MERKEZİ