KONUŞUYORUM AKHİSARSPORU KONU OLARAK ELE ALDI

Çarşamba günleri Manisa Medya TV´de canlı olarak yayınlanan Engin Akyüz ile konuşuYORUM bu hafta Akhisarsporu konu olarak ele aldı.


Gündem 13.04.2018 00:49:25 645 0

KONUŞUYORUM AKHİSARSPORU KONU OLARAK ELE ALDI

Çarşamba günleri Manisa Medya TV´de canlı olarak yayınlanan Engin Akyüz ile konuşuYORUM bu hafta Akhisarsporu konu olarak ele aldı.

          Programın konukları Eski Akhisarsporlu Futbolcu Nurullah Zağlı, eski Akhisarsporlu Kaleci Yüksel Biberova ve Akhisarspor taraftarı Şerafettin Gökçam oldu.

          1970´li yıllarda Akhisarspor´da oynayan konuklar, o yıllara giderek akıllarına gelen takım arkadaşlarından bazılarının isimlerini saydılar. Baba Ceyhan, Birtan, Fehmi, Turan Hoca, Tufan, Bülent, İsmail Hakkı, Kasap Hüseyin, Titrek Refik, Şaban, İsmet, Nebi, Kaptan Emin, Muzaffer, Nevzat, Cengiz, Kayhan, Osman, Vecdi, Necmettin, Aygün, Behiç Akhisarspara hizmet etmiş bazı eski futbolcular olarak zikredilerek başlayan programda

o yıllardaki transfer politikalarının nasıl olduğu anlatıldı. Büyük takımlar ile maç yapmanın hayal olarak algılandığı o yıllardaki saha ve fiziki şartların ne kadar zor olduğundan da bahsedildi.

          Stadyumun Akhisarspor taraftarı tarafından çok beklenildiği ve stadın taraftara açılmasıyla takımın pozitif olarak etkilendiği ancak bazı ufak tefek eksiklerin olduğu ve yetkililerin bir an önce bu eksikleri gidermelerinin iyi olacağı konuklarca belirtildi.

          Yönetimin çok başarılı olduğu fakat Akhisarspor taraftarı ile takımın bir türlü bütünleşemediği konukların ortak fikri olarak akıllarda kaldı.

          Trabzonspor´a 6 attıktan sonra takımın bir rehavete girdiği ancak yeni yeni toparlanma sürecine girildiği, hakemlerin bu sene maalesef Akhisarspor aleyhine çok hatalar yaptıkları, sadece Akhisarın değil tüm takımların alt yapıya önem verilmesi gerektiği de konuklar tarafından söylendi.

          Okan Hoca´nın performansı ile ilgili bölümde ise, Hocanın geçen yılki performansının daha iyi olduğu bununda transferlerle ilgili olabileceği söylendi.

          28 maçta 34 puan toplayan takımımızın bazı maçları bireysel hatalardan kaybettiği, bir santraforun daha olmamasının Akhisarsporu  gol yollarında daha etkisiz bıraktığı ve düşme hattının 38-39 puan arası olacağı, fakat önümüzdeki 6 maçta Akhisarsporun 7-10 puan daha toplayacağı inancının yüksek olduğu konuklar tarafından belirtildi.

          Keyifli bir hava içerisinde geçen programın sonunda programın Yapımcısı ve Moderatörü Engin Akyüz, "Akhisarlı Şeyh İsa Menakıbnamesi" isimli kitabı ekranda kitapseverlere tanıtarak veda etti. (Engin Akyüz)

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ