KÖYLER CAN DAMARIMIZ

CHP Akhisar belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu, köyleri gezmeye devam ediyor. Süleyman köy, Sindelli, Erdelli, Musalar ve Gökçeahmet köylerini ziyaret eden Bakırlıoğlu, yerel seçimler için destek istedi.


Siyaset 17.02.2014 13:13:40 3042 0

KÖYLER CAN DAMARIMIZ

CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu, gittiği yerlerde vatandaşlar ile sohbet etti, dertlerini dinledi. Yapılan sohbetlerde kendisininde çiftçi ve köylü kökenli olduğundan ve çekilen sorunlardan ve sıkıntılardan haberdar olduğundan bahsetti. Bir çok konuda kendisinin de aynı sorunları yaşadığından bahseden Bakırlıoğlu, çözümlerini biliyoruz dedi. Yapılmayanı yapmaya geliyoruz, biz Akhisar aşığıyız dedi. Birçok konuda açıklamalarda bulunan Bakırlıoğlu köylere önem verdiğini ve önümüzdeki yıllarda Akhisar merkezde mahalleler nasıl bir hizmet alacaksa köylerinde beldelerin de o şekilde hizmet alacağının sözünü verdi. Köylerin tarımın içindeki sorunlardan dolayı sıkıntılar yaşadığından bahseden Bakırlıoğlu, artık köyleri kalkındıracak yeni alternatifler bulunması gerektiğini söyledi. Gençlerin doğdukları yerde doyabilecekleri bir kent yaratabilmek için yola çıktıklarından bahseden Bakırlıoğlu, kimse verdikleri oydan dolayı ötelenmeyeceğini, herkes eşit hizmet alacağından bahsetti.

Sürekli köyler ve beldelerde çalışan Bakırlıoğlu, kalabalık bir gurupla gittiği köylerde güzel ve coşkulu karşılandığından dolayı mutlu olduğunundan bahsetti. Yerel seçimi kazanacaklarından ve sosyal demokrat belediyeciliğin temelini atacaklarından bahsetti.