Kurban Bayramı Dönüşü Başladı

Kurban bayramında 9 günlük tatilin bitmesi, pazartesi mesainin başlaması ve okullarında açılası nedeni ile bayram dönüşü başladı.


Gündem 16.09.2016 15:26:38 294 0

Kurban Bayramı Dönüşü Başladı

Kurban bayramında 9 günlük tatilin bitmesi, pazartesi mesainin başlaması  ve okullarında açılası nedeni ile bayram dönüşü başladı.

Kurban Bayram dönüşünün başlamasıyla Akhisar merkezden geçen ve İzmir,  Bursa, Balıkesir ve İstanbul´a yine Salihli istikametinden gelerek İstanbul istikametine ve Çanakkale istikametini bir birine bağlayan ana yolda trafik yoğunluğu başladı. Günlük ortalama olarak 30-35 bin aracın geçtiği bu yolda bayramlarda bu rakamların daha fazla olduğu gözleniyor.  Bayram Tatilinin bitmesi mesai ile birlikte okullarında açılması nedeni ile Akhisar´da merkezden geçmekte olan İzmir´i İstanbul´a, Balıkesir,Bursa istikametine başlayan yine Salihli´yi İstanbul,Bursa, Çanakkaleye bağlayan ana yolda trafik yoğunluğu olduğu görüldü. Araç sürücülerinin Trafik kurallarına uymaları ve uykusuz yola çıkmamaları,  herhangi maddi manevi , yaralanmalı ve ölümlü kazaların yaşanmaması için dikkatli olmaları gerekiyor.


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK