Kurumlar arası 3. Futsal Turnuvası kura çekimi yapıldı

Akhisar Belediyesi ve Akhisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü´nün ortaklaşa düzenlediği salon futbolu Akhisar 3. Futsal Turnuvası başvuruları başladı.


Spor 17.03.2018 20:31:55 802 0

Kurumlar arası 3. Futsal Turnuvası kura çekimi yapıldı

Akhisar Belediyesi ve Akhisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü´nün ortaklaşa düzenlediği salon futbolu Akhisar 3. Futsal Turnuvası başvuruları başladı. Bu yıl ki turnuva Akhisarspor´da forma giymiş Hüseyin Çeçen ve Armağan Özeş adına yapılacak. 

Turnuvanın kura çekimi dün akşam saat 17´de Akhisar Belediye Meclis Salonunda yapıldı. Turnuvaya Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ömer İşçi, Akhisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Hüseyin Oktay, Akhisar Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Topaloğlu, M.K.D.H  İdari Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı Yusuf Örmüş, Akhisar Belediyesi Halkla İlişkiler Personeli Erkan Poğaçacı, Akhisar Belediyespor Altyapı Sorumlusu Harun Tayfun, Zeynep Gülin Öngör KML Beden Eğitimi Öğretmeni Önder Soykan ve takımların temsilcileri katıldı.

Müsabakalar her yıl olduğu gibi bu yılda Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi Spor Salonunda yapılacak ve takım listeleri yine 12 kişi ile sınırlı olacağı bildirildi. İlk müsabaka 19 Mart 2018 Pazartesi günü saat 20´de başlarken açılış seremonisi 21 Mart 2018 Çarşamba günü saat 19´da yapılacağı bildirildi. Müsabaka sırasında futsal oyun kurallarına uyan, karşı takımın oyuncusuna saygılı olmak vb kuralları tam yerine getirenlere fair-play ödülü olarak mavi kart uygulaması olacağı bildirildi. Öte yandan turnuvada faal futbol hayatını bitirmiş futbolcu ve antrenörlerin de oynayabileceği kaydedilirken herhangi bir yaş sınırının ise bulunmadığı ifade edildi.

Çekilen fikstür sonunda; A grubunda İl Ambulans Servisi, Bitlisliler Derneği, Müftülük, Akhisar Basın Yayın Haber Kuruluşları, Memur-Sen Akhisar Temsilciliği
B grubunda; Kırkağaç İmam Hatip, M.K. Devlet Hastanesi, Tunçsel Asansör Şirketi, Akhisar Belediye, Yeniceköy,
C grubunda; H.Alhat İ.O. ve Aliya İzzetbegoviç MTAL, Ziraat Bankası, Denizbank, Garnizon Komutanlığı, 1970 Akigo Taraftar Derneği,
D grubunda; Eczacılar Odası, Manisa BŞB. Akhisar Koor. İlçe Müd, İlçe Sağlık Müdürlüğü, Gazi O.O,
E grubunda; Ayvaz Dede İ.O.O., Emniyet Müdürlüğü, Bakım Reh. Ve Aile Danışmanlık Merkezi Müd., Misak-ı Milli A.Ş. O.O.

Akhisar Futsal Turnuvasının ilki Akhisar Belediyespor´da forma giyen eski futbolculardan Turhan Poyraz adına düzenlenirken şampiyon Dağdere takımı olmuştu. Geçen yıl Satır Mustafa ve Taksi Zeki lakaplı Akhisar Belediyespor´da forma giymiş Mustafa Nogalbey ve Zeki Çelik adına düzenlenmiş ve şampiyon ise Aliya İzzetbegoviç takımı olmuştu.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ