LOKANTACILAR ODASI BAŞKAN ADAYI GÜNEY, SEVGİ ÇOCUKLARI DOWN CAFE´Yİ ZİYARET ETTİ

Akhisar Lokantacı, Köfteci ve Tatlıcılar Esnaf Odası Başkanlığına 15 Aralık´ta Egea Restaurant´ta düzenlenen kahvaltı programında adaylığını açıklayan Pınar Güney ve yönetim kurulu arkadaşlarıyla birlikte Akhisar Kültür Park içinde Gölet Alanında bulunan


Gündem 29.12.2017 09:12:38 764 0

LOKANTACILAR ODASI BAŞKAN ADAYI GÜNEY, SEVGİ ÇOCUKLARI DOWN CAFE´Yİ ZİYARET ETTİ

Akhisar Lokantacı, Köfteci ve Tatlıcılar Esnaf Odası Başkanlığına 15 Aralık´ta Egea Restaurant´ta düzenlenen kahvaltı programında adaylığını açıklayan Pınar Güney ve yönetim kurulu arkadaşlarıyla birlikte Akhisar Kültür Park içinde Gölet Alanında bulunan Akhisar Sevgi Çocukları Down Cafe´yi ziyaret etti.

Sevgi Çocukları Down Cafe´yi ziyarete gelen Lokantacı, Köfteci ve Tatlıcılar Esnaf Odası Başkanlığına adaylığını açıklayan Pınar Güney ve yönetim kurulu üyelerini Akhisar Sevgi Çocukları Derneği, yönetim kurulu başkanı Hasan Kirazoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Mehmet Saygı, Kenan Molla karşıladı.

11 Şubat´ta yapılacak genel kurul çalışmalarını ilk toplantısını Sevgi Çocukları Down Cafe´de yaptıklarını açıklayan Pınar Güney; ?Lokantacılar esnaf odasına adaylığımı açıkladım. Yönetim kurulumla birlikte bugün bu toplantıyı yapmak, hem Hasan Kirazoğlu başkanı ziyaret edip hem de sevgi çocukları derneği yönetim kuruluna bu yaptıkları güzel işlerde teşekkür etmek için burada bulunduk. Her meslek odasının kendi üyesine hizmet etmekle sınırlı kalmaması bu şehre emek veren her derneğe sahip çıkıp ayakta tutması gerekir. Benim yöneticilik ve oda anlayışım budur. Oda sadece üyesine fiş, fatura ve fiyat listesi değil, bu şehrin markasına, kalkınmasına faydalı olan her işi yapmakla mükelleftir. Şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına yönetim kuruluna geldiğimizde hayata geçeceğinin garantisini veriyorum. Normalde kendi iş yerimizde yaptığımız çalışmaları sizlerle büyüterek daha güzel yerlere taşıyacağız. Sizlere de hiçbir kar amacı gütmeden yaptığınız çalışmalarda başarılar diliyorum. Özel çocuklarımızı gecelere hazırlayan onların eğitimine destek veren başta okul müdireniz olmak üzere eğitimcilere ve öğretmenlere teşekkür ederiz? dedi.

Yönetim kurulu olarak toplantımızı burada yapmaktan çok mutluluk duyduk. Bu ziyaretten çok memnun kaldık, iler ki günlerde tekrar geleceğiz

Akhisar Sevgi Çocukları Derneği, yönetim kurulu başkanı Hasan Kirazoğlu; ?Bizim seçim olayına müdahale etme şansımız yoktur. Hepsi arkadaşlarımız. Kim seçilirse seçilsin ona da başarılar dilemeyi yönetim olarak görev biliriz. Ziyaretiniz için teşekkür ederiz? dedi.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ