LOKANTACILAR ODASINDAN LOKMA HAYRI

Akhisar Lokantacı, köfteci ve tatlıcılar esnaf odası Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün ölümünün 81´nci yılı nedeni ile lokma hayrı düzenlendi.


8.11.2019 16:11:47 1432 0

LOKANTACILAR ODASINDAN LOKMA HAYRI

Akhisar Lokantacı, köfteci ve tatlıcılar esnaf odası Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün ölümünün 81´nci yılı nedeni  ile lokma hayrı düzenlendi. Ahmet Kayalı İşhanı önünde düzenlenen lokma hayrında Lokantacı, köfteci, ve tatlıcılar esnaf odası Başkanı Pınar Güney, ?Her yıl biz 10 Kasım Ata´mızı anma yılında lokma hayrı yapıyorduk. Bu yıl tevafuk oldu, hem Mevlid Kandili hem 10 Kasım´ı birleştirmek istedik. Bugün burada hem Cuma hem Mevlid hem 10 Kasım´ı bir araya getirdik. Akhisarlı Lokantacılar Odası olarak bugün etkinliğimize katılan başta Kaymakamımız, Emniyet Müdürümüz, Belediye Başkanımız, Jandarma Komutanımız, Garnizon komutanımız ve tüm protokol üyelerine teşekkür ederim. Aynı zamanda üyelerim, üyelerimin yakınları ve benim hiçbir zaman etkinliklerimde yalnız bırakmayan arkadaşlarım, dostlarım ve hemşerilerime çok teşekkür ederim. Akhisar Lokantacılar Odası olarak elimizden gelen gayreti gösterip çalışmalarımızın devamını getiriyoruz. İnşallah bundan sonrada yorulmadan, yılmadan çalışmalarıma ve gayretli çalışmalarımıza özenle yerine getirmeye devam edeceğiz. Sizlere de katıldığınız için teşekkür ederim. Hepinizin Kandilleri mübarek olsun.? dedi. 

Akhisar Lokantacı, köfteci ve tatlıcılar esnaf odası Başkanı Pınar Güney ve yönetim kurulu üyelerinin organize ettiği lokma hayrına Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya, İlçe Jandarma komutanı  Yüzbaşı Ali Galip Kocaman, Akhisar  Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Başkan yardımcısı Ekrem Kayserili, İlçe Meteoroloji Müdürü  Fehmi Şengün, Muhtarlar dernek Başkanı İhsan Gümüş, Manisa büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatör Tahsin Arslan, Akhisar Kent Konseyi başkanı Yeliz Dedeoğlu,  Bakkallar odası başkanı Zafer Kara ,daire  müdürleri, davetliler, bazı dernek başkanları  ve Akhisarlılar katıldı. Akhisar Lokantacı, köfteci, ve tatlıcılar esnaf odası başkanı Pınar Güney ve yönetim kurulunun organize ettiği lokma hayrı Sarı Ahmet Pasa aşevi Müdürü Ali Doru´nun yaptırdığı dua ile başladı.




Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK