Mahir Sevinç Aday Adaylığını Açıkladı

Akparti Akhisar ilçe lokalinde düzenlenen basın toplantısında aday adaylığını açıklayan Mahir Sevinç Partililere ve basın mensuplarına hitap etti.


Siyaset 18.02.2015 22:50:27 2131 0

Mahir Sevinç Aday Adaylığını Açıkladı

Akparti Akhisar ilçe lokalinde düzenlenen basın toplantısında aday adaylığını açıklayan Mahir Sevinç Partililere ve basın mensuplarına hitap etti. 

 

Basın toplantısı Akparti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit`in sunumuyla başladı. Mahir Sevinç`ı kısaca tanıtan Başkan Şenyiğit daha sonra mikrofonu Mahir Sevinç`e bıraktı. Sevinç konuşmasında:" 

Değerli Arkadaşlar, Bu akşam, Akhisar’ın bir evladı olarak sizlerle birlikte olmanın saadeti içindeyim. 

 

Her birimiz memlekete hizmet etme, Vatanımızı, memleketimizi, milletimizi bir adım daha ileri götürme sevdalısı dava arkadaşlarıyız. Hepimiz aynı hedef için çalışıyoruz. Hepimiz aynı hayali kuruyoruz. Milletimizin barış içinde, huzur içinde, refah içinde yaşadığı bir Türkiye. Bu hayale ulaşmak için her birimiz elinden geldiğince hizmet ediyoruz. Hepimizin içinde daha çok hizmet etme isteği, daha büyük hizmetlerde bulunma isteği alev alev yanan bir aşkla büyüyor. Mahir Sevinç kardeşiniz olarak tıpkı sizler gibi aynı duyguları taşıyorum. 

 

Bu vatana hizmet etme yollarından bir tanesi de parlamentoda yer almak, millete vekalet etmektir. Mahir sevinç kardeşiniz olarak bu hizmete talip olduğumu hep beraber olduğumuz bu güzel ortamda bildirmek istedim. Pek çoğunuz tanıyorsunuz, ama tanımayanlar da olabilir. Kısaca kendimi tanıtmak isterim.   1968 yılında Akhisar’da doğdum. İlk öğrenimimi Altıeylül ilk okulunda, orta öğrenimimi Ali şefik orta okulunda, lise öğrenimimi Akhisar Lisesi’nde tamamladım. Yüksek öğrenimimi İstanbul Üniversitesi 

İktisat Fakültesi İktisat bölümünden mezun olarak tamamladım. Çalışma hayatına Yolbulanlar Demir Çelik Gurubu’nda başladım. Farklı kademelerde yöneticilik yaptıktan sonra Kardemir Karabük Demir Çelik Fabrikaları A.Ş. de yönetim kurulu üyeliği yaptım. Görevimi proje geliştirme ve yatırım koordinatörü olarak sürdürmekteyim. Üniversite yıllarında siyasi partilerde çalışmaya başladım. İş hayatına başladıktan sonra sosyal sorumluluk ve ülkeme hizmet anlayışıyla belde başkanlığı, ilçe başkan yardımcılığı, SKM başkanlığı görevlerinde bulundum.

 

      2001 yılında Akparti ile Kadıköy İlçe Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği ve bir dönem  tanıtım medyadan sorumlu başkan yardımcılığı, bir dönem de ekonomik işler başkan yardımcılığı ve son olarak da genel seçimlerde SKM Başkanlığı yaptım. Evliyim ve iki evlat sahibiyim. Bu göreve neden talip oldum.Sevgili Peygamberimiz "insanların en hayırlısı, insanlığa faydalı olandır" buyuruyor. İnsanlığa faydalı olmak gibi bir amaçım var. Sonrasında ise bu vatanın ekmeğinin yiyip, suyundan içen bir kardeşiniz olarak, kendimi sorumlu hissetiğim için.  Yarın bu vatanı evlatlarımıza teslim ederken yüzümüzün ak olması için. Gece başımı yastığa koyup huzurla uyuyabilmek için bu hizmete talip oldum. Allah’a şükürler olsun ki, bu millet bir kez daha tarih sahnesinde kendine yakışan yeri tekrar almaya başladı. Çok şükür, bir dünya liderini Allah bizlere nasip etti. Bize düşen çalışmak, çalışmak ve yine çalışmak. Taş üstüne taş koymaya gayret eden her kesi kucaklayan değerli dava arkadaşlarım. Hizmet gönüllüsü bir kardeşiniz olarak hepinizi saygı ve muhabbetle selamlarım" dedi.

         Basın toplantısının kapanış konuşmasında konuşan Akparti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit :" Mahir Sevinç kardeşimizin aday adaylığı hayırlı olsun. 2015 seçimleri bizim için son derece önemli bir seçimdir. Başbakanımız bilge adam Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu başkanlığında gireceğimiz ilk seçimde, daha büyük bir başarı bekliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız sivil anayasanın yapılabilmesi için 400 milletvekili gerektiğini işaret etmiştir. Bu seçimin hedefi bizim için 400 milletvekilidir. Hepimiz çok çalışacağız ve başaracağız" dedi.