Manisalı Gazeteciler´den 4 DÖRT´lük Manavgat gezisi

AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ´ın evsahipliği ve sponsorluğu, Şehzadeler Belediyesi´nin ulaşım sponsorluğunda Manisa merkez ve ilçelerinde görev yapan Gazeteciler Antalya´nın Manavgat ilçesinde düzenlenen 3 günlük birlik ve beraberlik


Gündem 30.10.2017 12:49:36 785 0

Manisalı Gazeteciler´den 4 DÖRT´lük Manavgat gezisi

AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ´ın evsahipliği ve sponsorluğu, Şehzadeler Belediyesi´nin ulaşım sponsorluğunda Manisa merkez ve ilçelerinde görev yapan Gazeteciler Antalya´nın Manavgat ilçesinde düzenlenen 3 günlük birlik ve beraberlik kültür gezisinde moral ve motivasyon depoladılar. Düzenlenen gezinin mimarı Manisa Milletvekili Özdağ, düzenlenen gezinin hedefine ulaştığını kaydederek ulaşım sponsorluğunu üstlenen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, otelinde 3 gün boyunca en iyi şekilde ev sahipliğini üstlenen Waterside Hotel sahibi Osman Tümbül, organizasyondaki çabası nedeniyle Demokrat Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Başkanı Hakan Özen ve katılım gösterenlere teşekkür etti.

AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ´ın evsahipliği ve sponsorluğu, Şehzadeler Belediyesi´nin ulaşım sponsorluğunda Manisa merkez ve ilçelerinde görev yapan Gazeteciler Antalya´nın Manavgat ilçesinde düzenlenen 3 günlük moral, motivasyon gezisi sona erdi. Düzenlenen programın son gününde Ankara´daki yoğun programına rağmen özel olarak Manavgat´a gelen ve  Manisalı basın mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ´ın yanısıra Demokrat Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Özen, enpolitik.com Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Kerime Yıldız, Haber Müdürü Yasemin Altun, Editör Derya Budak ve Özdağ´ın Manisa´da ki ekibindeki çalışma arkadaşları da geziye katılarak destek verdiler.

ÖZDAĞ BASIN MENSUPLARIYLA TEKNE GEZİNTİSİ YAPTI

Manavgat gezisinde Manisalı Gazeteciler beraberlik ve dayanışma örneği gösterirlerken Manavgat ve Side´nin doğa, tarihi ve sosyal bölgelerini keşfettiler. Gezi boyunca Antalya Side Antik kenti, Manavgat Şelalesi ve Manavgat´ın muhteşem doğal atmosferi içerisinde unutulmayacak birbirinden güzel 3 gün geçiren basın mensuplarına 28 Ekim Cumartesi günü AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ´da öğle yemeği ve tekne gezintisinde eşlik ederek örnek bir birliktelik yaşandı. Tekne gezintisinde Gazetecilerin tavla oynama teklifini de geri çevirmeyen Özdağ Manisa Objektif Haber Genel Yayın Yönetmeni Gökben Türközü´nü 5-3 yenerek bu konuda da ustalığını gösterdi. 

ÖZDAĞ; GELENEKSEL GEZİLERİMİZ DEVAM EDECEK

Manavgat Side Watersıde Hotel´de konaklayan gazeteciler, 29 Ekim Pazar sabahın ilk saatlerinde Manisa´ya geri dönerek Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinde de görev yaptılar. Düzenlenen geziyle ilgili açıklamada bulunan AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ ilk Milletvekili seçildiği yıldan itibaren kendileriyle kamuoyu arasında önemli bir köprü vazifesi görevini yerine getiren basın mensuplarına teşekkür etme mahiyetinde geleneksel olarak gezinin sürdüğünü daha önce de 2 kez Fethiye´ye bir kez de Muğla Akyaka´ya gidildiğini belirtti. Özdağ, basının kendileri için önemli olduğunu, kamuoyunun sesi olan basının sorunlarını çözmek için önemli kazanımlar elde edildiğini kaydederek bu çalışmaların artarak devam ettiğini belirtti.

ÇELİK BAŞKAN BİZZAT ARAYARAK TEŞEKKÜR ETTİ

Manavgat Gezisi dönüşü bizzat telefon açarak Manisa merkez ve ilçelerinden geziye katılım gösteren basın mensuplarına teşekkür eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise basının demokrasinin olmazsa olmaz en önemli kuvvetlerinden biri olduğunu vurguladı. Çelik, ?Basın bizim yaptıklarımızın ve yapacaklarımızın aynası olma görevini üstlendiği gibi aynı zamanda, kamuoyu ile buluşma noktasında önemli bir köprü vazifesi görüyor. Bu düzenlenen gezide Belediye olarak katkı sunmaktan mutluluk duyduk? dedi.

TÜMBÜL; BASIN MENSUPLARINI OTELİMİZDE AĞIRLAMAKTAN MUTLUYUZ

Basın mensuplarını Manavgat´ta ve otellerinde ağırlamaktan mutluluk duyduklarını kaydeden Waterside sahibi Osman Tümbül ise gazeteci arkadaşlarımız ister bizlerin, ister siyasilerin ve bürokratların yaptıkları haberlerle bir anlamda sesi oluyorlar. Çok sevdiğim bir il olan Manisa´dan gelen basın mensuplarına otelimizde ev sahipliğinde bulunmaktan ve hep birlikte güzen anılar yaşamaktan memnuniyet duyduk. İşletmemiz basın mensubu kardeşlerimize her zaman açık. Ayrıca bu güzel geziyi düzenleyen saygıdeğer dostumuz, büyüğümüz Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ´a teşekkür ediyoruz? diye konuştu.

ÖZEN; MESLEKTAŞLARIMIZ BU GEZİLERLE ENERJİ DEPOLUYORLAR

Geziye yaklaşık 50 basın mensubunun katıldığını kaydeden Demokrat Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Başkanı Hakan Özen ise konuşmasında, ?Sayın Milletvekilimiz Doç. Dr. Selçuk Özdağ ile Şehzadeler Belediye Başkanımız Sayın Ömer Faruk Çelik kendi asli görevleri dışında sosyal ve kültürel alanda da çok önemli faaliyetlere imza atarak bir örnek teşkil ediyorlar. Gazeteci meslektaşlarımıza ise 2011 yılından beri düzenlenen bu geziler ise adeta arkadaşlarımızda yeni bir enerji etkisi yaratıyor. Bu yılda bu gezilerin devamını Antalya Manavgat ilçesinde Sayın Osman Tümbül´ün işletmeciliğinde Waterside otelde yaşadık. Herkese sonsuz teşekkürler? diye konuştu.

 

 


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK