Manisalı Genç O Ses 2.Turda

Manisalı İlker Arslan O Ses Türkiye yarışmasında 2.turu da geçerek sergilediği performansla yarışmaya damgasını vurdu.


Kültür/Sanat 18.01.2016 13:46:31 474 0

Manisalı Genç O Ses 2.Turda

TV8 Ekranlarında yayınlanan Acun Ilıcalı´nın sunduğu, O Ses Türkiye´nin 27 Aralık Pazar günü yayınlanan bölümünde, Manisalı İlker Arslan, Adnan Şenses´in "Neden Saçların Beyazlamış Arkadaş" şarkısını kendine has yorumuyla seslendirmişti. Arslan, performansıyla 4 jüri üyesini de döndürmeyi başararak kendisine dönen jüri üyelerinden Murat Boz´u seçmişti.

O Ses Türkiye´nin 12 Ocak Salı günü yayınlanan bölümünde Ali Çetin isimli yarışmacı ile eşleşen İlker Arslan, eşleşmedeki rakibini eleyerek 2.turu da geçmiş oldu.

Eşleşmeler sonucu jüri üyesi Murat Boz, ´Ben De Özledim Ben De´ şarkısını söyleyen İlker Arslan ile yola devam etmeye karar verdi.

İlker Arslan Akhisar Kolejinde eğitiminde bitirdikten sonra şuanda Manisa Celal Bayar Üniversitesinde Beden Eğitimi Öğretmenliğinde eğitim görüyor

Manisalı genç yarışmacı sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabından yaptığı paylaşımda sevincini takipçileriyle paylaşarak ? 2. turu da geçtim umarım yarışmaya devam ederim 3. turu da geçerek. Destek için paylaşalım lütfen? ifadelerine yer verdi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ