Manisalı Gazetecilerden İstanbul Çıkarması

Manisa Şehzade Mehmet Eğitim Kurumları Genel Müdürü Giray Kara`nın davetine üzerine Manisalı basın mensupları İstanbul`un tarihi ve kültürel yerlerini ziyaret etti.


Gündem 24.02.2014 17:57:40 3000 0

Manisalı Gazetecilerden İstanbul Çıkarması

Şehzade Mehmet Eğitim Kurumları Genel Müdürü Giray Kara gidilen ziyaretlerde Manisa`nın simgelerinden biri olan mesir macununu hediye ederek Manisa`nın tanıtımına katkıda bulundu.

Şehzade Mehmet Eğitim Kurumları Genel Müdürü Giray Kara`nın öncülüğünde İstanbul`da Çamlıca tepesi ziyaretinin ardından Anafen Eğitim Kurumlarının konuğu olarak kahvaltılı toplantısına katıldı. Toplantısının sonunda Manisalı basın mensupları Samanyolu Yayın Grubuna giderek kurum hakkında bilgi edindi, habercilik adına teknik bilgiler aldılar. Samanyolu TV`nin en çok izlenen 5 kanal arasında olduğunu belirten Genel Müdür Abdullah BAĞ özellikle hafta sonu program reytingleri dikkate alındığında en çok izlenen televizyon kanalı olduklarını belirtti.

Samanyolu Yayın Grubuna gerçekleşen ziyaretin ardından tekneyle İstanbul`un en nezih yerlerini gezme ve görme imkanı bulan Manisalı basın mensupları Eyüp Sultan Camii, Piyerloti, Aziz Mahmut Hüdai Camii, Sultanahmet Camii, Ayasofya Müzesi`ni ziyaret ederek kültürel, manevi ve tarihi havasından feyz aldılar.

Miniaturk`e de giden Manisalı basın mensupları Yere Batan Sarnıcının atmosferli havasını yakından görme imkanı bulduktan sonra Harbiye Askeri Müzesi`ne giderek milli, manevi ve tarihsel havayı bir kez daha fırsatı buldular. Harbiye Mehteran takımının konserini de izleyen basın mensupları mehteranlara tam not verdiler.

Gerçekleşen organizasyonla ilgili açıklamada bulunan Şehzade Mehmet Eğitim Kurumları Genel Müdürü Giray Kara katılan basın mensuplarına teşekkür ederek, "Kurumumuz ile öğrenci velileri ve kamuoyu arasında yaptıkları haberlerle önemli bir görevi yerine getiren basın mensuplarına gerçekleştirdiğimiz bu organizasyonla teşekkür etmek istedik. Gerçekleştirdiğimiz geziye katılan tüm basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ederim" dedi.