MASKİ GENEL MÜDÜRÜ ATSO´YU ZİYARET ETTİ.

Maski Genel Müdürü Burak Aslay, Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınlar, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Hilmi Serkan Emir, Özel Kalem Müdürü Günay Çoşkun Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.


Gündem 1.10.2020 17:13:01 1436 0

MASKİ GENEL MÜDÜRÜ ATSO´YU ZİYARET ETTİ.

Maski Genel Müdürü Burak Aslay, Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınlar, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Hilmi Serkan Emir, Özel Kalem Müdürü Günay Çoşkun Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kantarlı ve Disiplin Kurulu Üyesi Oktay Soydemir hazır bulundular.

Maksi Genel Müdürü Burak Aslay Akhisar´da uyguladıkları ve uygulamayı düşündükleri projelerden bahsederek ATSO´nun talepleri hakkında bilgiler aldı.

ATSO Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu´da Akhisar için bir çivi dahi çakmak isteyen herkese ATSO´nun her zaman destek olacağını ve üzerlerine bir görev düşüyorsa eksiksiz bir şekilde yapmaya çalışacaklarını söyledi. Maski Genel Müdürü Burak Aslay ve ekibine çalışmalarında başarılar dileyip, ilgilerinden ve nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür etti.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ