Masterlar Maçında Dostluk Damga Vurdu

Akhisarspor Taraftarları Derneği Akhisar Gücü Masterlar futbol takımı ile Balıkesir Masterlar Futbol Derneği Ak hisar'da dostluk müsabakasında karşı karşıya geldi.


Spor 22.02.2015 14:12:01 2318 0

Masterlar Maçında Dostluk Damga Vurdu

Akhisarspor Taraftarları Derneği Akhisar Gücü Masterlar futbol takımı ile Balıkesir Masterlar Futbol Derneği Ak hisar’da dostluk müsabakasında karşı karşıya geldi.

Akhisarspor Taraftarları Derneği Akhisar Gücü Masterlar futbol takımı ile Balıkesir Masterlar Futbol Derneği Akhisar’da dostluk müsabakasında karşı karşıya geldi. Akhisar Gücü Veteranlar futbol takım başkanı Nihat Uz ve yönetim kurulu üyelerinin hazırladığı “Kadınlar Size Allah’ın Emanetidir” Mekanın Cennet olsun  Özgecan Arslan” yazılı pankart ile sahaya çıktılar. Müsabaka öncesi her iki takımda pankart ile fotoğraf çektirdiler. 

Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Yaşam Alanı Gölet içinde bulunan Kovalık Stadında oynanan dostluk karşılaşmasında Akhisar Gücü Veteranlar futbol takımı, Balıkesir Masterlar futbol takımına 3-2 yenildi.

Oyunu hızlı başlayan Akhisar Gücü 7. dakikada Hasan Çakmak’ın attığı golle 1-0 öne geçti. 11. dakikada konuk takım Balıkesir Veteranlardan Murat’ın attığı golle 1-1 eşitlik geldi. 15. dakikada bir kez daha Murat attığı golle takımını deplasmanda 2-1 öne geçirdi. 26. dakikada Gökhan’ın attığı golle ilk yarıyı Balıkesir Masterler Derneği 3-1 önde kapadı.

İkinci yarıya hızlı başlayan Akhisar Gücü 45. dakikada Naim Yılmaz’ın attığı golle durum 2-3 oldu. Bundan sonraki ataklardan sonuç gelmeyince Balıkesir Veteranlar Derneği, Akhisar Gücü’nü 3-2 yendi. Maçtan sonra her iki takım futbolcuları Lale Lokantasında Akşam yemeği yediler.

Akhisar Gücü Veteranlar    : 2

Balıkesir Masterler Derneği: 3

Stad: Gölet Kovalık

Saat: 16.00

Akhisar Gücü Masterlar; Nihat Uğraş, Hüseyin, Fatih Şen, Nihat Uz, Gültekin Çakmak, Serkan Olgun, Ceyhun Ortanca (Çeto), Suat Şenay, Turhan Gül, Hasan Çakmak, Emin Kökçü, Recep Çatılı, Erhan Yılmaz, Serdar Çengel, Serkan Barut, Murat, Naim Yılmaz, Murat Şırnak,

Balıkesir Masterler Derneği: Serkan, İsmail Kümbetli, Gökhan, Aşkın, Fatih, Murat, Serdar, Sevizan, İsmail Kaya, Veysel, Serdar, Barbaros, Turan, Abdullah, Serdar, İskender, Betan, Mecit

Goller: 7. Dk. Hasan Çakmak 1-0, 11.Dk Murat 1-1, 15. Dk. Murat 1-2, 26. Dk. Gökhan 1-3, 45. Dk. Naim Yılmaz 2-3

Maçtan sonra konuşan Akhisarspor Taraftarları Derneği Akhisar Gücü Masterlar Derneği başkanı Nihat Uz “Bizim Balıkesir Masterlar Futbol Derneği ile dostluğumuz her zaman vardır ve var olacaktır. Her zaman dediğimiz gibi futbol dostluk ve kardeşliktir. Bizde Balıkesir Masterler ile Mersinde geçtiğimiz günlerde öldürülen kardeşimiz ve kızımız Özgecan Arslan’ın anısına maç yapalım dedik.Maça çıkerkende pankrttımızı açarak ş,ddete karşı olduğumuzu belirtelim dedik. Biz Özgecan Arslan’ın UNUTMADIK UNUTMAYACAĞIZ MERHUMA Allahtan rahmet ailesinede başsağlığı dileriz. İnşallah bundan sonra bunun gibi olaylar yaşanmaz” dedi.