Memiş'ten Akhisar Hizmet Birimlerine Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Akhisar'da Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet verdiği birimlerde incelemelerde bulundu.


Gündem 10.04.2015 17:19:37 1653 0

Memiş

Hizmet birimlerini tek tek ziyaret eden Genel Sekreter Memiş, yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Memiş, Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak Akhisar'a en iyi şekilde hizmet verebilmek için yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi. MANİSA Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Akhisar'da Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet verdiği birimlerde incelemelerde bulundu. Genel Sekreter Halil Memiş'e incelemeleri esnasında Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanı Mümin Deniz, Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Serpil Aykurt, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, MASKİ Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Mustafa Parlak, İtfaiye Daire Başkanlığı Şube Müdürü Mehmet Kaleli ve Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri eşlik etti. Genel Sekreter Memiş ilk olarak Büyükşehir Belediyesi Akhisar Şantiyesi'ne ziyarette bulundu. Şantiye çalışanları ile kahvaltı yapan Genel Sekreter Memiş ardından Akhisar ve çevre ilçelere hizmet veren şantiyenin çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Hizmet birimlerinde inceleme yaptı

Genel Sekreter Memiş daha sonra, Büyükşehir Belediyesi Akhisar otobüs terminaline ziyarette bulundu. Otobüs terminaliyle ilgili Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz'den bilgiler alan Memiş, otobüs terminalinde bulunan vatandaşlarla da sohbet etti. Genel Sekreter Memiş, ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar İtfaiye Amirliği'ne ziyarette bulundu. İtfaiye Şube Müdürü Mehmet Kaleli'den bilgiler aldı. Kaleli Akhisar İtfaiye Amirliği'nin 41 personel ile ilçeye hizmet verdiğini söyledi. İtfaiye Amirliği'nde görev yapan personelle sohbet etme fırsatı bulan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Akhisar İtfaiye Amirliği içerisinde yer alan spor salonuna da giderek Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ile masa tenisi maçı yaptı. Memiş ve Gençoğlu'nun bir hayli çekişmeli geçen masa tenisi müsabakası iki tarafın anlaşması ile berabere bitti.

Modern bir hal binası yapılması planlanıyor

Genel Sekreter Memiş, İtfaiye Amirliği'nin ardından Büyükşehir Belediyesi Akhisar Sebze ve Meyve toptancı Haline ziyarette bulundu. Halde bulunan toptancılar ile sohbet eden Memiş, halin eksiklikleriyle ilgili talepleri dinledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak Akhisar'da ve bölgeye hitap edebilecek nitelikte, özellikle kanunların istediği kriterleri taşıyacak şekilde modern bir hal binası yapmayı düşündüklerini söyleyen Memiş, Bunun için öncelikle yer tespiti yapılması lazım. Bu konuda epeyce yol aldık. En kısa zamanda onunla ilgili çalışmalar yapılacak. Akhisar'a yakışacak bir hal binasını Akhisar'a kazandıracağız” diye konuştu. Genel Sekreter Halil Memiş Akhisar yeni şehir mezarlığı ve gasilhanesinde de incelemelerde bulundu. Memiş, Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Serpil Aykurt'tan mezarlıklarda yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ