MESELE PARA MI ? ARSA MI ? CUMHUR İTTİFAKI SORUYOR SİZE

Cumhur İttifakı 14 Mayısta olağanüstü toplanan mecliste alınanlar ve gündem maddeleri hakkında Cumhur ittifakı olarak açıklama yaptı.


Gündem 25.05.2020 23:06:18 1312 0

MESELE PARA MI ? ARSA MI ? CUMHUR İTTİFAKI SORUYOR SİZE

Cumhur İttifakı 14 Mayısta olağanüstü  toplanan mecliste alınanlar ve gündem maddeleri hakkında Cumhur ittifakı olarak açıklama yaptı. Açıklamada

?AKHİSARLIDAN ne kaçırılıyor ?  14 MAYIS ta acilen OLAĞANÜSTÜ diye çağırılan  Akhisar Belediye meclisine Mhp ve AKP meclis üyeleri olarak katılım sağladık. Olağanüstü bir oturum dediler çünkü Olağan üstü oturumu 5393 sayılı belediyler  kanununda  ne hallerde toplanılacagı bellidir.Pandemi süreci bitmemiştir Akhisarda hızlı biçimde arttığına dair açıklamada olagan üstü mecliste  sayın belediye başkanımız besim dutlulu tarafından yapılmıştır.

5393 sayılı kanunda Belediye başkanı acil durumlarda belediye meclisi toplar der ve yılda 3 kez tek oturum şartı ile yapabilir.

*Meclis maddeleri çok acilmiydi Akhisarın sağlığından daha mı önemliydi.

*TBMM bile kapalı iken bu acelecilik nedir ?

*Borçlanma ise konu tek madde ile meclis biterdi çünkü olağanüstü meclis idi?

*Borçlanılan para neye harcanacak?

*Akhisar belediyesinin en kıymetli mülkü olan  ve satış yetkisi istediğiniz arsa için planınız nedir ?

Satıldıgı takdirde elde edilen para nereye kullanılacaktır.sizin böyle bir mülkünüz olsa şuanki pandemi sürecinde böyle bir arsayı satmak istermesiniz.

Milliyetçi Hareket Partisi her ne koşulda ve  ne şartta olursa olsun Akhisar halkının yararına olan her şeyi koşulsuz destekler . AKHİSAR ın menfaatine olmayan herşeyede  dik duruşumuz ile tepkisini belli eder

Akhisar ımızın ve Memleketimizin ne zaman ihtiyacı olsa Milliyetçi Hareket Partisi her zaman en önde göreve  hazırdır.Akhisar halkının da bildiği gibi sayın belediye başkanı Besim Dutlulu ya 1 yılı aşkın süredir Akhisar için gerekli her  hizmette  evet oyu verdiğimiz meclis kayıtlarında mevcuttur.

Ülkemizin bu zorlu sürecinde siyasi uzlaşmazlığa kör dövüşe yer yoktur doğru tektir Akhisarlının sağlığının önemi  kırmızı çizgimizdir.Besim Dutlulu ;Elbet meclis çogunluguyla   bu karar geçmiş olabilir.Ama bu kararı AKHİSAR HALKININ menfaatine  uygun olup olmadıgı tartışılır.CUMHUR ittifakı Akhisar ın menfaati ile ilgili kararlarda şeffaflığını , duyarlılıgını ve dik duruşunu her zaman koruyacaktır.Cumhur itifakı bir koalisyon ve pazarlık değildir.Memleket meselelerinde ve İlkelerinde uyum ve iş birliğidir.

Akhisarımızın hayati kararlarını yangından mal kaçırır gibi değil öze indirerek değerlendirin.Küçük bir parçadan değil 180000 kişiyi düşünün.Bu şehre zarar verecek kararlar almayın

AKHİSAR IN EN DEĞERLİ MÜLKLERİ SATILMASIN?ifadeleri yer aldı.

 

MHP AKHİSAR İLÇE BAŞKANI

AHMET NAMAL

 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ