MEYVECİLER ODASI HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR

Akhisar Meyveciler ve Sebzeciler odası Başkanı Mustafa Güral Pazaryerlerine döşenen kamaralardan sonrada üyelerine bir yeni hizmet daha getirdi.


Gündem 20.03.2014 17:19:58 2322 0

MEYVECİLER ODASI HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR

Meyveciler ve Sebzeciler odası Başkan Yardımcısı Ali Katrancı ile birlikte üyelerine yönelik ucuz elektrik kullanmalarını sağlamak için Cengiz Elektrik Odaş Enerji Voytron Elektrik Akhisar bölge temsilcisi Hüseyin Ali Doğan ve Şükrü Karaoğlu ile anlaşma imzaladılar.

 Meyveciler odası başkan yardımcısı Ali Katrancı  üyeleri adına “ODAŞ VE CENGİZ ENERJİYLE” EPDK birim fiyatının%10indirimiyle anlaşma imzaladı. Böylece Meyveci Sebzeci ve seyyar Satıcılar Odası üyeleri toplam fatura miktarı üzerinden %15 ile %30arasında indirimli elektrik kullanabilecekler. Oda başkan yardımcısı Ali Katrancı “ Bu anlaşmamızın tüm üyelere hayırlı olsun dileklerinde bulunup üyelerimizin lehine hizmetlerimize hiç durmadan devam edeceğiz “ dedi. Elektrik abone değişimi sözleşmelerimizin Oda Genel sekreteri tarafından gerçekleştirileceğini ve tüm üyelerimizin oda genel sekreteri Yasemin ÇELİK ‘e müracaat etmeleri gerektiğini söyledi. Cengiz Elektrik Odaş Enerji Voytron Elektrik Akhisar bölge temsilcisi Hüseyin Ali Doğan ise “ Bu anlaşmamızın her iki tarafa da hayırlı olsun. İnşallah önümüzdeki günlerde bu ucuz enerji kullanımı daha da genişleyecek, bu indirimler tüketicinin faturasına göre %10 ile %30’lara kadar varıyor” dedi.