MHP KENT KONSEYİ ENGELLİ MECLİSİNİ ZİYARET ETTİ

Akhisar MHP İlçe başkanı 3 aralık dünya engelliler günü nedeniyle Akhisar Kent Konseyi engelli meclisini ve üyelerini ziyaret etti.


Gündem 3.12.2019 16:56:58 1402 0

MHP KENT KONSEYİ ENGELLİ MECLİSİNİ ZİYARET ETTİ

Akhisar MHP İlçe başkanı 3 aralık dünya engelliler günü nedeniyle Akhisar Kent Konseyi engelli meclisini ve üyelerini ziyaret etti. Akhisar MHP İlçe başkanı Ahmet Namal ve MHP Bellediye meclis üyeleri ile birlikte Akhisar Belediyesince engellileri topluma kazandırmak adına engellilerin çalıştığı umut parkı  İlhan  Ayverdi  Mahalle konagında bulunan  Cafemizde yaptıkları ziyarettekonuşan

MHP İlçe Başkanı Ahmet Namal, ?Öncelikle cenaballah hiç kimseyi engelli yapmasın. Cenabı Allah dağları nasıl engebeli yaptıysa insanlarıda öyle engelli yapıyor. Sağlam insanlar sağlığının değerini bilsin ,  kimler tarafından yaratıldığını yani Allahın onları var ettiğini bugün böyle sağlıklı yarın o duruma düşeceğini göz önünde bulundursun. Her saniye bizde bir engelli adayıyız. Cenabı Allah zengin iş adamlarımızdan bu yöne bakmalarını  ve duyarlı olmalarını gönlüm arz ediyor. Devletimizde bu işe biraz daha fazla katkı sağlasın yani bütün paralarını çar çur edip yiyenler götürenler bu işlere daha fazla oradan kaynak aktarırlarsa daha iyi olur. En azından bunlara, topluma kazandırılmış olur. Gönlümüz Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı olarak böyle arz ediyor böyle düşünüyoruz keşke imkanlarımız olsa bizde katkı sağlasak ama biz siyaset parti başkanı değil de bir vatandaş olarak her zaman engellilerin bir nefer gibi yanındayız. Nerde bir etkinlik yapsalar haberimiz olursa biz onlarla beraber o havayı teneffüs etmeyi, onların yanında yer almayı, onların acısını, mutluluğunu paylaşmak istiyoruz. Cenabı Allah duyarlı insanların sayısını arttırsın bizleri kabul ettiğiniz için  teşekkür ederim?dedi.

Yeliz Dedeoğlu engelli meclis yönetim kurulu başkanı, bugün 3 aralık dünya engelliler günü engel sadece yürüyememek, konuşamamak, görmemek, algılayamamak değil asıl engellilik sağlıklı gibi görünenlerin kitap okumaması, anlayışlı olmaması, özür dilemeyi bilmemesi erişe birlikte sıkıntıları çıkarmamaları özellikle kaldırımlardaki rampaların önlerine çok araç park ediyor yada engelli park alanlarını normal sağlıklıbireylerin araçları gasp ediyor. Bu yüzden bence bu tür insanların durumları biz engellilerden daha vahim, o yüzden herkesin duyarlı olmasını bekliyoruz bütün haklarımızı talep ediyoruz bize iyilik bize destek olanları bu iyilikle bağdaştırmaları gerekmiyor. Çünkü bizim isteklerimiz her bireyin olduğu gibi bizim de vatandaşlık hakkımızdır kimse bunu iyilikle yardımseverlikle bağdaştırmamasını istiyoruz. Bu bizim ve hepimizin vatandaşlık hakkıdır? dedi. MHP Belediye Meclis üyesi Fikret Türk ise ?Akhisar Belediye Başkanımız Besim Dutlulu bu cafeyi acarak burada  engelli kardeşlerimizin topluma kazandırılması yönünde büyük bir çaba sarfederek burada 8 tane engelli kardeşimizi burada çalıştırarak  topluma kazandırmıştır. Belediye Başkanımız Besim Dutluluya bu göstermiş olduğu hassaiyetten ve emeklerinden dolayı teşekkür ederiz? dedi.


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK