MHP Milletvekili Adayı Oktay Ziraat Odasını Ziyaret Etti

1 Kasım´da yapılacak olan erken genel seçim çalışmalarına devam eden MHP Akhisar İlçe Teşkilatı ve Başkanı İbrahim Uğurlu, Manisa Milletvekili 2. sıra adayı Avukat Osman Oktay ile birlikte 21 Ekim Çarşamba günü Akhisar Ziraat Odası başkanı Ahmet Akbuğa ´y


Siyaset 22.10.2015 18:58:24 326 0

MHP Milletvekili Adayı Oktay Ziraat Odasını Ziyaret Etti

1 Kasım´da yapılacak olan erken genel seçim çalışmalarına devam eden MHP Akhisar İlçe Teşkilatı ve Başkanı İbrahim Uğurlu, Manisa Milletvekili 2. sıra adayı Avukat Osman Oktay ile birlikte 21 Ekim Çarşamba günü Akhisar Ziraat Odası başkanı Ahmet Akbuğa ´yı ziyaret etti.

Akhisar Ziraat Odası başkanı Akbuğa her zaman ki mütevazı tavrı ile misafirlerini kapıda karşılayarak, Akhisar Ziraat Odası meclis toplantı salonunda ağırladı. Başkan Akbuğa´nın açılış konuşmasından sonra MHP Akhisar İlçe Başkanı Uğurlu ziyaretin amacını bildiren konuşma yaptı. MHP Manisa 2. Sıra milletvekili adayı Oktay ise Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanının 1 Kasım seçim bildirgesinin birçoğunu, tarımın kanayan yaralarına ilaç olacak vaatlerini altını çizerek, hali hazırda bulunan Akhisar Ziraat Odası Başkanı, Yönetim Kurulu üyeleri ve Akhisar çiftçilerine anlattı. Oktay konuşmasının bitiminde kendisine yöneltilen soruları cevapladı.Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Akbuğa 1 Kasım erken genel seçimlerinde MHP ? ye başarılar diledi.

MHP Akhisar İlçe Teşkilatı Başkanı İbrahim Uğurlu ve MHP Manisa Milletvekili 2. Sıra adayı Avukat Osman  Oktay Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa´ ya çiçek takdim edip, desteklerini beklediklerini dile getirerek ziyaretlerini sonlandırdılar.

 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ