MHP Belediye Başkan Adayı Mansur ONAY

MHP Belediye Başkan Adayı Mansur ONAY, İlçe Teşkilatı ve Belediye Meclis Üyeleri Adayları ; Avcılık, Atıcılık ve Balıkçılık Spor Kulübü İhtisas Derneği'ni ziyaret etti.


Siyaset 14.03.2014 11:46:11 2624 0

MHP Belediye Başkan Adayı Mansur ONAY

Yaptığı kısa ziyarette konuşan ONAY projelerinden biri olan stad projesinden bahsederek şunları söyledi: “Her ülke meydanıyla anılmakta. Bizim daha anılacak meydanımız bile yok inşallah bu sorunu halledeceğiz. Şu an stadın bulunduğu yerin üstüne, gençlerimizin yaşlılarımızın zaman geçirebileceği, içinde parklar, rekreasyon yerleri bulunan bir alan düşünüyoruz. Hacca ve umreye giden kafileleri karşılama yeri sorunumuz var. Bunun içinde bir cami yaptırıp karşılama merasimlerinin buradan gerçekleşmesini sağlayacağız. Altına ise 3 katlı otopark yapmayı planlıyoruz. Böylelikle Akhisar’ımızın en büyük sorunlarından biri olan otopark sorununu ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Bana sorsanız alışveriş merkezi, otel v.s yapmayı düşünüyor musunuz,diye. Hayır, düşünmüyorum derim. Bunları yapacak bile olsam Akhisar dışına yaparım. Ben Akhisar’ ımızın esnaflarının AVM’ ler tarafından yok edilmesine karşıyım. Ben Akhisarımızın Akhisarlımızın kazanmasını istiyorum.”

Avcılık, Atıcılık ve Balıkçılık Spor İhtisas Derneği Başkanı Mehmet SUCU ve Yönetim Kurulu Üyeleri ONAY’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.