MHP ÇOK HIZLI

OKTAY, BALLICA, DEREKÖY'DE.. BALKIZ, KAPAKLI, SELÇİKLİ, MEDAR VE NOVADA'DA


Siyaset 1.05.2015 21:32:24 1669 0

MHP ÇOK HIZLI

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Manisa Milletvekili adayları Osman Oktay ve Zeynel Balkız, Akhisar mahallelerini dolaşıyor.

   Manisa Milletvekili Adayı Osman Oktay, 31.05.2015 Perşembe günü Ballıca ve Dereköy Mahallelerini ziyaret etti. Ziyaretlerde esnafları tek tek dolaşan Osman Oktay, vatandaşların sorunlarını dinledi. Seçildiği takdirde bu sorunların takipçisi olacağının sözünü verdi. Bizler seçildikten sonra unutanlardan olmayacaklarını anlatan Oktay, MHP milletvekillerinin çalışmalarını örnek gösterdi.

   MHP'nin ikinci sıra adayı Zeynel Balkız ise, 01.05.2015 Cuma günü MHP Akhisar İlçe teşkilatına gelerek, seçim çalışmalarına başladı.  Güne Kapaklı Mahallesi sakinlerinden Gökçe” ailesinin pilav hayrına katılarak başlayan MHP Manisa milletvekili adayı Zeynel Balkız, hayır sahibi Osaman Gökçek'e Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün hediyesini verdi.Buradan Selçikli Mahalle hayrına katılmak üzere ayrıldı. Selçikli Mahallesinde Zeynel Balkız'ı MHP Selçikli Mahalle sorumlusu Münir Karaca ve mahalle muhtarı Abdülkadir Kesen karşıladı. Zeynel Balkız,Mahalle Muhtarı Abdülkadir Kesen'e Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün kur an ı Kerim, Türk Bayrağı ve Besmele yazılı tablosu hediyesini verdi. Kahvehanelerde oturan vatandaşlarla ve mahalle esnafı ile tek tek görüşen Zeynel Balkız, mahalle halkının sıkıntılarını dinledi. Bu sıkıntıları aşmanın kendilerine destek verilerek atlatılabileceğini söyledi. Mahalle halkından MHP'ye destek olmalarını istedi.

    Cuma namazını Selçikli Mahallesinde kılan MHP Manisa Milletvekili Zeynel Balkız, mahalle hayrına katıldıktan sonra, Medar Mahallesine geçti. Burada MHP Mahalle temsilcisi Tahsin Sarı ve mahalle muhtarı  Sırrı Başlamış tarafından karşılandı. Medar Mahallesinde halk ile sohbet eden Balkız,  memleketin iyi idare edilmediğini, ancak MHP ile bu kötü gidişe dur denilebileceğini anlattı.

    Daha sonra NOVADA alış veriş merkezine geçerek vatandaşlarla görüştü. Vatandaşlardan yakın ilgi gördüğü gözlenen Milletvekili adayı, ziyaretlerden çok memnun kaldığını ifade ederek çalışmalarını tamamlayıp, Akhisar'dan ayrıldı.

    Osman Oktay ve Zeynel Balkız'ın ziyaretlerine MHP Akhisar İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu, Başkan Vekili Haluk Ereceli, yöneticiler, Manisa Büyükşehir Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, Akhisar Belediye Meclis Üyeleri Halil Aktaş, Arif Oruntaş ve çok sayıda partilinin katıldığı görüldü.

 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ