MHP`de İlçe Başkanı Aday Gürcan Yiğiter

Gürcan Yiğiter , Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'nin 11 Ocak`ta yapacağı kongresinde İlçe başkanlığına adaylığını açıkladı.


Siyaset 6.01.2015 17:07:01 2329 0

MHP`de İlçe Başkanı Aday Gürcan Yiğiter

MHP`nin ikinci adayı olan Gürcan Yiğiter, İlçe Lokalinde saat 14.00`te düzenlediği basın toplantısıyla İlçe başkanlığına adaylığını açıkladı.

MHP İlçe başkanı İbrahim Uğurlu tarafından karşılanan Gürcan Yiğiter açıklamasında şunlara yer verdi. Gürcan Yiğiter;" Muhterem Akhisarlılar,Milliyetçi Hareket Partisinin değerli üyeleri, ülküdaşlarım, gönüldaşlarım, ülkemizin içinde bulunduğu durumu değerlendirdiğimizde hiç de iç açıcı bir durumda olmadığımız hepinizce malumdur. Milliyetçi Hareketin iktidar olmadığı zaman memleketimiz biraz daha karanlık güçlerin elinde uçuruma doğru gitmektedir. Böyle bir ortamda her ülkücü gibi ben de ülkem ve ülküm uğruna her türlü fedakârlığı yapmaya hazır olduğumu ifade etmek üzere Milliyetçi Hareket Partisi Akhisar İlçe Başkanlığına aday oldum" dedi.

Üç Hilali Baş Tacı Yaptım

Gürcan Yiğiter;" Ortaokul ve lise yıllarında gönül verdiğim ülkücü yüreğimle Akhisar Ülkü Ocaklarında devam ettim. Ülkücü nefesi orada, ülkücü ruhu orada aldım.Akhisar Ülkü Ocakları başkanlığını 12 yıl başarıyla yürüttüm. Daima davamın peşinde oldum. Başbuğum Alpaslan Türkeş bize emanet ettiği Üç hilali baş tacı yaptım. Tek amacım Akhisar’da birlik ve beraberliği sağlayacak güçlü bir yönetim oluşturarak her bireyi kucaklamaktır" dedi.

Hiç İhanet Etmedim

Gürcan Yiğiter;" Bu seçimlere tek liste ile girmek konusunda uzlaşma sağlamak tek hedefimdi. Adaylar arasında uzlaşma sağlanamayınca kendi listemle ilçe başkanlığına aday oldum. Bana her konuda destek olan büyüklerime ve dava arkadaşlarıma minnet duygularımı ifade ederim. Hiç kimseyi kırmadım, karalamadım. Hiç ihanet etmedim. Hakkımda çıkanlar asılsız ithamlara karşı kimseyi kırmamak için gerekli sabrı gösterdim" dedi.

Hareketimize Katılmaya Ve Katkıda Bulunmaya Davet Ediyorum

Gürcan Yiğiter;" MHP Akhisar İlce Kongresi öncesinde partimizin hafızası olan büyüklerimiz, geçmiş dönemlerde parti ve ocak teşkilatlarımızda görev yapan ağabeylerimiz, Kadın kollarından değerli hanımefendiler, üyelerimiz ve genç ülküdaşlarımızla yapmış olduğumuz istişareler neticesinde güçlü bir yönetim ile ilce başkanlığına aday olmaya karar verdim. İlçemizden başlayarak Lider Ülke Türkiye” hedefine yürümeye kararlı olan tüm dava arkadaşlarımızı bizzat varlık!arı, fikirleri ve duaları ile hareketimize katılmaya ve katkıda bulunmaya davet ediyorum. Kazananı-kaybedeni bulunmayan bu bayrak yarışında ,daha iyi-daha güzel olma konusunda yarıştığımız halen MHP Akhisar ilce Başkanlığı görevine aday olan arkadaşlarıma başarılar diliyorum diyerek sözlerine son verdi.