MHP, Hayırlara Yetişebilmek İçin İki Gruba Ayrıldı

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Akhisar İlçe Teşkilatı 3 Mayıs Pazar gününü davetli olduğu altı mahalle hayrına katılarak geçirdi.


Siyaset 4.05.2015 10:39:44 1512 0

MHP, Hayırlara Yetişebilmek İçin İki Gruba Ayrıldı

Yoğun hayır davetlerine yetişebilmek için MHP heyetinin iki gruba ayrıldığı görüldü. Bir MHP heyeti İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu başkanlığında, Kabaağaçkıran, Dingiller, Sağrakçı Mahallelerinin hayırlarına giderken, diğer bir MHP heyeti de Başkan Vekili Haluk Ereceli başkanlığında Yenidoğan, Akçaalan Mahalle hayırları ile Hürriyet Mahallesi sakinlerinden Mehmet Çimen'in hayrına iştirak etti.

Günü hayırlarda geçiren MHP İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu, kendilerini Mahalle hayırlarına davet eden Mahalle muhtarları ve Mahalle sakinlerine teşekkür ederek, bizler her zaman halkımızın yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz, dedi. Bu hayırlarda halkımızın yakın ilgisini gördüklerini bunun da kendilerini mutlu ettiğini dile getiren Uğurlu, bu ilgiyi karşılıksız bırakmamaya çalıştıklarını anlattı.

Günü hayırlara katılarak geçiren MHP heyetinde, İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu, Başkan Vekili Haluk Ereceli, Başkan yardımcıları Halil Öksüz, Osman Çelik, Sekreter İbrahim Sarısakal, yöneticiler Kemalettin Karagür, Tuncay Ceyhan, Hasan Dalar, Mustafa Kındıroğlu, Bülent Akkurt, Büyükşehir Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, Akhisar Belediye Meclis Üyeleri Halil Aktaş, Hasan Paşalı ve kalabalık bir partili grubu hazır bulundu.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ