Milletin Çaresi Milli İttifakta

7 Haziranda yapılacak olan seçimlere sayılı günler kala Milli İttifak mahalle mahalle dolaşarak halkın derdine ilaç olmaya çalışıyor.


Siyaset 1.06.2015 14:35:06 1502 0

Milletin Çaresi  Milli İttifakta

7 Haziranda yapılacak olan seçimlere sayılı günler kala Milli İttifak mahalle mahalle dolaşarak halkın derdine ilaç olmaya çalışıyor. Milli İttifak Manisa Milletvekili adayları Hüseyin Çelik ve Süleyman Avcı Hergelen Meydanı, Üçgen park ve Paşaoğlu kahvelerinde vatandaşa seslendi. İlk olarak geldikleri Hergelen Meydanı Kahvehane işletmecisi Sabret İstek Milli İttifak Manisa Milletvekili Hüseyin Çelik'e başarılar dileyerek çiçek takdim etti. Mahalle ziyaretlerine Saadet Partisi İlçe başkanı Fikret Aysu, İlçe yönetimi, BBP ilçe başkanı Nurettin İbaş ve yönetim kurulu katıldı.

 Mahalle ziyaretlerinde ilk olarak konuşan Milli İttifak Manisa Milletvekili adayı Süleyman Avcı oldu. Avcı konuşmasında Bugün çiftçimizin rahat bir şekilde tarlasına giderek mahsulünden hayırlı kazançlar elde etmesine,  fabrikasına giden fabrikatörümüzün sigortalarını rahat ödeyip yanında çalışan insanlara rahat maaşlarını vermeye vesile olmak, emeklimizin işçimizin hak ettiği yaşama hevesini vermek inşallah bizlere nasip olur. Malazgirt'te kurulduğu gibi Çanakkkale'de kurtarıldığı gibi bu ülkeyi sizler ile beraber kurtarmaya geldik” dedi. Projelerini anlatan Milli İttifak Manisa Milletvekili adayı Süleyman Avcı'dan sonra söz alan Milli İttifakın Manisa Milletvekili adayı Hüseyin Çelik ise kısaca kendini tanıttıktan sonra sözlerine şöyle devam etti:  Siyasi hayatımıza başladığımızda Rahmetli Erbakan Hocamız 2 Diplomalı profesördü, hem âlimdi hem de bilgindi. Erbakan Hocamız siyasete girdi işte o zaman ülkemizin insanımızın kaderi değişti. Hocamız Almanya'dan 400 tane proje ile Türkiye ye gelmişti. Türkiye de Traktör, çimento, Uçak yapan, gübre yapan şeker yapan fabrikaları birer birer hayata geçirmeliydi.

 Merhum Erbakan hocamız koalisyon hükümeti olduğu dönemde 118 tane fabrikayı açtık. Bakıyoruz bugün bu kardeşlerimizle buraya çok gelmiştik. Bizim içimizde iken ne diyorlardı biz sizi asla aldatmadık aldatmayız. Biz sizi asla kandırmadık bizim yolumuz Erbakan'ın yolu. Ama bu gün içimizden ayrılıp gittiler, maalesef yollarını şaşırdılar. İşte o Çanakkale'de bizlere saldıran Avrupa'nın kapısına köle olup Avrupa Bakanlığı kurdular. Bizim derdimiz şu biz önce Rabbimize sonra sizlere aşığız. Biz sizlere hizmet etmek istiyoruz.

Şimdi ne diyorlar ‘Birileri konuşur AK Parti yapar' hayır kardeşim o öyle değil; biz yaptık siz maalesef sattınız. Sattınız da ne oldu işte bu güzel ülkemin insanları işsizliğe mahkum oldu, yüzde 20'lere varan işsizlik. Şimdi ne diyorlar hastaneler, yollar havaalanları yaptık yaptınız Allah razı olsun ama yol yaptınız üzerinde giden araç yabancı hava alanı yaptınız uçaklar yabancı. Bizde diyoruz ki Büyük Birlik Partisi ve Saadet Partisi ile kurmuş olduğumuz İttifakımızın 3. ortağı siz olun. 7 Haziran'da bize oy verin bizde size hizmet edelim”  dedi.

 

 


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK