Milletvekili Uğur Aydemir, Akhisar´a 2 üst geçit kazandırdık

Akhisar´da ulaşımda büyük adımlar atıldığına dikkat çeken TBMM KİT Komisyon Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, demiryolunun dışarı alınmasının tarihi bir iş olduğuna dikkat çekerek şehir merkezinden geçen karayolunun da kısa bir süre iç


Siyaset 7.06.2018 21:37:32 1007 0

Milletvekili Uğur Aydemir, Akhisar´a 2 üst geçit kazandırdık

Akhisar´da ulaşımda büyük adımlar atıldığına dikkat çeken TBMM KİT Komisyon Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, demiryolunun dışarı alınmasının tarihi bir iş olduğuna dikkat çekerek şehir merkezinden geçen karayolunun da kısa bir süre içerisinde şehir dışına taşınacağı müjdesini verirken yine bu arada Akhisar´da 2 bölgeye üst geçit yapıldığını ifade etti.

İlk olarak üst geçidi Özel Doğuş Hastanesi yanından Gölet yoluna geçiş için engellilerin de kullanımı kolay bir yaya üst geçidi inşaa ettiklerini ifade eden Aydemir, ikinci üst geçidin ise Özel Akhisar Hastanesi yanından yine yolu karşı tarafı Reşatbey ve Seyitahmet Mahallelerine geçişi kolaylaştırdıklarını kaydetti. Öte yandan Akhisar içerisinde geçen karayoluna ilk üst geçit 2008 yılında Akhisar Belediyesi tarafından Hilal ismi verilen Ragıpbey ve Atatürk Mahallelerini birbirine bağlayan üst geçit yapılmıştı.

15 yılda Manisa´ya Ulaştırma ve Haberleşme alanında 2,42 milyar TL´si (YİD) yap işlet devret olmak üzere toplam 5,2 milyar TL yatırım yaptıklarını ifade eden Milletvekili Aydemir, ?Manisa´yı diğer şehirlere bağlayan devlet yollarını 584 kilometreye; ilçe, belde ve köyleri şehir merkezine ulaştıran il yollarını 468 kilometreye ve otoyolları 46 kilometreye uzattık. Böylece kente erişimi daha hızlı ve güvenli hale getirerek Manisa´daki karayolu ağını 531 km´si bölünmüş yol olmak üzere 1.098  kilometreye ulaştırdık? dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ