Milletvekili Aydemir; Rotamız Aynı, Gemimiz Aynı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Manisa 2. Sıra Milletvekili Adayı Uğur Aydemir, 7 Haziran'da yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Seçimleri öncesi çalışmalarına hızla devam ediyor.


Siyaset 27.04.2015 21:41:29 1594 0

Milletvekili Aydemir; Rotamız Aynı, Gemimiz Aynı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Manisa 2. Sıra Milletvekili Adayı Uğur Aydemir, 7 Haziran'da yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Seçimleri öncesi çalışmalarına hızla devam ediyor. Milletvekili Aydemir, AK Parti Manisa Milletvekili Adayları ile birlikte bugün Selendi ve Kula ilçelerindeki tanıtım toplantısına katıldı.

Yeni Türkiye`nin inşasında AK Parti kadrolarının gayretle çalıştığını belirten Milletvekili Uğur Aydemir, "Hemşehrilerimle beraber olmaktan gurur duyuyorum. AK Parti'ye verdiğiniz desteğin artacağından şüphemiz yok. Yeni Türkiye yolunda bizlere verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

ROTAMIZ AYNI, GEMİMİZ AYNI!

Ak Parti Adana Milletvekili aydemir "Bizler aynı gemide, aynı rotada giden insanlarız. Rotamız aynı gemimiz aynı. Çok çalışmamız lazım. 13 yıldır iktidarız. Ak Parti`nin Genel Başkanı değişti ama rotası değişmedi. Bir şey daha değişmedi. Rakiplerimizin bize çelme atma sevdası da değişmedi. İçeride ve dışarıda pek şok rakibimiz var. Hastane kapılarında vatandaşların rehin kaldığını unutmadık. Halkın seçtiklerinin bir kağıt parçası, bir muhtıra ile iktidardan gittiğini unutmadık. IMF kapılarında beklenen günleri unutmadık. Hamdolsun artık Türkiye bunları geride bıraktı. Artık IMF`ye borç verecek konumdayız" şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ