MİLLİ TAKIMDAN DAVET

TFF 1. Lig takımlarından Akhisarspor´un forveti Irfan Hadzic´e Bosna Hersek Milli Takımından davet geldi.


Spor 12.11.2020 20:06:18 1322 0

MİLLİ TAKIMDAN DAVET

Hazırlık maçında 12 Kasım Perşembe yani bugün İran ile karşılaşacak Bosna Hersek, UEFA Uluslar Ligi mücadelelerinde 15 Kasım´da Hollanda ve 18 Kasım´da ise İtalya ile mücadele edecek.
Du?an Bajevi? takımında Irfan Hadzic´i de görmek istedi. Boşnakların vaz geçilmez forveti, takımın en golcü ismi ve kaptanı Edin D´zeko´nun 6 Kasım´da Koronavirüs testinin pozitif çıkması ve izolasyonunun devam etmesi sebebiyle milli maçta yer alamayacağı ve Irfan Hadzic´in bu süreçte Bosna Hersek Mili Takımında forvet hattında görev yapacağı düşünülüyor. Hadzic, 2020-2021 sezonunda Akhisarspor forması ile 8 karşılaşmada 4 gol atarak takımının en golcü isimlerinden biri halinde. Kariyerinin ilk yıllarında Edin D´zeko´nun veliahtı olarak anılan, bu sezon oynadığı yeşil-siyahlı kulüpte bir dönem kadro dışı bırakılıp tekrar kadroya alınan ve son iki karşılaşmada performansında düşüş yaşayan 27 yaşındaki Boşnak futbolcunun milli takımdan çağrıldığı Akhisarspor Twitter resmi hesabından da duyuruldu. Kulüp tarafından yapılan açıklamada ?Bosna Hersek Milli Takımı´nın 12 Kasım´da İran ile hazırlık maçı ve 15 Kasım´da Hollanda, 18 Kasım´da İtalya ile yapacağı UEFA Uluslar Ligi maçları için oyuncumuz Irfan Hadzic´de Milli takıma davet edilmiştir. Oyuncumuz Irfan Hadzic´e Milli Takım forması altında başarılar dileriz.? ifadeleri yer aldı.
Ayrıca Hadzic´in daha önce Bosna Hersek U19 Milli Takımında görev yaptığı ilk kez Bosna Hersek Milli Takımda forma giyeceği bilinmekte.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ