Milli İttifak Mahalleleri Gezmeye Devam Ediyor

Seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Milli ittifak, Pazar günü Manisa Milletvekili Hüseyin Çelik ve Süleyman Avcı ile Akhisar'ın Mahallelerinde gün boyu ziyaretlerde bulundu.


Siyaset 25.05.2015 02:09:35 1547 0

Milli İttifak Mahalleleri Gezmeye Devam Ediyor

İlçe Başkanı Fikret Aysu, parti yönetim kurulu ve Milletvekili adayı Hüseyin Çelik ile beraber Zeytinliova ve Arabacıbozköy Mahallelerinde vatandaşlar ile buluştu. Ziyaretlerde vatandaşlara konuşan Milletvekili adayı Hüseyin Çelik Saadet partisi ve Büyük Birlik Partisi ile kurulmuş olan Milli ittifak'ın Manisa Milletvekili adayı olarak sizlerin karşısına geldim. Akhisar Medar doğumlu Akhisar'da esnaflık yapan bir kardeşinizim. Milli İttifak'tan Ankara'da sizlerin sesi kulağı olmak için aday oldum. Bu da sizlerin değerli oyları ile olacak. İnşallah bunu hep beraber başaracağız. Bizim kimseye veremeyeceğimiz hesabımız yok. Allahın izni ile Ankara'da meclise girdiğimizde ilk olarak şu an bitmiş durumda olan çiftçimizin, esnafımızın, işçimizin, memurumuzun ve emeklimizin çıkarları için, hakları için geçmiş dönemlerde örnekleri olduğu gibi bundan böyle sizler için mücadele vereceğiz. Çünkü her bir oyun vebali var. Allah, sizlere söz verdiğimiz sözleri yerine getirmezsek bize bunun hesabını soracaktır. Bizde bu nedenle diyoruz ki : ‘Kendine gel; Saadete gel'.  Gelin birlik olalım. Milli ittifak'ta buluşalım” dedi.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun Bir Emaneti Olarak Sesleniyorum

Akhisar'ın bir diğer Mahallesi'nde vatandaşlar ile buluşan Milli ittifak'ın bir diğer adayı Süleyman Avcı ise Erdelli Mahallesi'nde konuştu. Süleyman Avcı konuşmasında kendisini tanıtarak; Ben Kırkağaç İlçesinde doğdum. Babasız olarak bu yaşıma kadar geldim. Evli ve 4 çocuk babasıyım. Sizler bu güne kadar gelmiş geçmiş bütün iktidarları biliyorsunuz. Ancak 1996-1997 yılında Refah Yol hükümeti ve ona dışarıdan destek veren 7 Milletvekili ile bu vatanın yiğit evladı, Maraş Dağlarında ölüme terk edilen Muhsin Yazıcıoğlu'nun bir emaneti olarak sesleniyorum. 1993 senesinden bu yana Büyük Birlik Partisinde çeşitli görevlerde bulundum. Sürekli olarak doğruları savundum. Biliyoruz sorunlar çok anlatmak ile bitmez; 10 yıldır Akhisar çevresi tütün ile uğraşıyordu şu an zeytin ile uğraşıyor. Zeytinde 8-10 yıldır memnun edici fiyat politikası olmadığı için sizlerin memnuniyetinden emin değilim.Neden; çünkü benimde Kırkağaç'ta az çok zeytinim var. Yiyecek kadar yağımız çıkıyor, Hamd olsun. Atamız dedemiz bırakmış. Allah razı olsun bırakanlardan. Eğer bırakanlardan Allah razı olsun diyeceksek  Çanakkale'de bırakanlar bize bu memleketi bölünmesi parçalanması için bırakmadı . Biz oyları bölmek için değil; ülkeyi böldürmemek için geliyoruz. Biz tarlasına giderken gübresini alamadan giden, mazotunu koyarken eli titreyen çiftçimiz için meclise gidiyoruz. Biz emeklimize 100 lira zamı dahi az gören, ‘veremeyiz' diyenlere hesap sormak için gidiyoruz. Torbasını dolduramayan garibanlar için gidiyoruz. Bağkurunu ödeyemeyen esnafımız için gidiyoruz.' 800-900 TL ile geçinilir' diyor Sayın Bakanlarımız. Soruyorum;  O  zaman kendileri 24 milyar maaş aldıkları halde niye ‘yetmiyor' diyorlar? Bu milletin sandıkta iktidara bunları sorması lazım. Millet perişan halde. Esnaf olduğum için dolaştığım her yerde dükkânlara girdiğimde insanların hallerini bizler biliyoruz. Bu ittifaka girerken sadece amacımız milletimize hizmet etmekti. Hizmetler kolay olur; ancak külfeti millete yükleyenler bundan sonra zora girecek” diye konuştu. Daha sonra  Milli İttifak Manisa Milletvelili adayları Akhisar Saadet partisi ilçe başkanı, parti yönetim kurulu ve partililer Dereköy Mahallesi'nde Akhisar Esnaf Odaları başkanı Hasan Ali Men ile sohbet ederek ziyaretlerini sonlandırdılar.


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK