MİTİNG GİBİ MAHALLE ZİYARETİ

Her Mahalle ziyareti miting havasında geçen Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akhisar İlçe Teşkilatı Manisa Milletvekili Adayı ile birlikte Efendi Mahallesinde halka seslendi.


Siyaset 5.06.2015 10:40:13 1554 0

MİTİNG GİBİ MAHALLE ZİYARETİ

Belediye Başkanı Salih Hızlı, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, Kadın Kolları Başkanı Arzu Kokaz, Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Karaoğlu ve partililer ile birlikte ilçe teşkilatı önünden Efendi Mahallesi Söğütlü Camii meydanında halkla buluşan Milletvekili Selçuk Özdağ gösterilen büyük ilgilen memnuniyetini dile getirdi.

Binlerce mahalle sakinine seslenen Milletvekili Adayı Özdağ, bu seçimlerin önceki seçimlerden daha önemli olduğuna vurgu yaparak muhalefete yüklendi. Partilerin sadece bir araç olduğunu ifade eden Özdağ, asıl milletin mutluluğu, özgürlüğü ve zenginliğinin önemli olduğunu vurgu yaptı. Özdağ sözlerine şöyle devam etti; ?demokrasilerde bütün roller sandıkta dağıtılır. Ama gerçek demokrasilerde kimin iktidar, kimin muhalefet olacağına halk karar verir. Ama maalesef bizim gibi 91 yıllık Cumhuriyette veya 2 bin 500 yıllık, 3 bin yıllık tarihi olmasına rağmen tarih şuuru, din ve dil şuurunun eksik olduğu bir ülkede onları tamamlamak için gayret sarfeden bir ülkede partiler araç olmaktan çıkıyor amaç haline dönüştürülüyor? dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ