MODANIN ÖZGÜN KIZI İZMİRLİ ZEYNEP ACAR

Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Giyim Üretim Teknolojisi Bölümü, Bölüm Şefi Betül GÖLÇEK, Atölye Şefi Cemile BAL, Giyim Öğretmeni Selda CANBAZ Mesleki Tanıtım kapsamında İzmirli ünlü modacı Zeynep Acar´ı konuk etti.


Kültür/Sanat 26.05.2018 11:54:36 1107 0

MODANIN ÖZGÜN KIZI İZMİRLİ ZEYNEP ACAR

Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Giyim Üretim Teknolojisi Bölümü, Bölüm Şefi Betül GÖLÇEK, Atölye Şefi Cemile BAL, Giyim Öğretmeni Selda CANBAZ Mesleki Tanıtım kapsamında İzmirli ünlü modacı Zeynep Acar´ı konuk etti. IF Wedding gelinlik fuarına danışmanlık yapan Acar, 31yıl önce üniversite okurken Alsancak´ta açtığı mağazada yalnızca tasarımlarıyla değil girişimcilik ruhuyla da kadınlara örnek oldu. Tasarımlarıyla Sezen Aksu, Gülben Ergen başta olmak üzere ünlü isimlerin tercihi arasına girdi. Ürünleri  sadece Türkiye´de değil Avrupa´da 12 ülkeye ihraç edilmeye başlandı.

  Giyim üretim teknolojisi ve 9 . sınıf öğrencilerine okulumuzun akıllı kapalı spor salonun da gerçekleştirdiği sunumunda İzmir´deki gelinlik endüstrisinin işleyişinden, sektördeki gelişmelerden ve bu alandaki deneyimlerinden bahsetti.

TYH Tekstil sponsorluğunda;  9. Sınıflara yönelik ?Yeteneğini keşfet ?tasarım yarışmasında dereceye giren  9/A  Sınıfından Saliha YÜZEN, Mısra YILDIRIM, 9/C  Sınıfından Ayça ESER, Günce URAL´a  Akhisar Gıda Çarşısı TYH İşletme Müdürü Dilek ÇETİNKAYA ve Zeynep ACAR ödüllerini verdi. TYH Tekstilin Giyim Üretim Teknolojisi Bölümüne verdiği desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Zeynep Gülin Öngör M.T.A.L. olarak;´´ Zeynep Acar´ın okulumuza yapmış olduğu ziyaret ve öğrencilerimize verdiği bilgilerle ufuklarını açıp, bir Türk kadınının istedikten sonra başaramayacağı hiçbir şeyin olmayacağının, öğrencilerimiz için güzel bir örnek olduğu? için çok teşekkür ederiz.

        

 

 

 

 

 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ