MUHTARLARDAN MHP´YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

MHP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Namal ve yönetimi ilçe binasında muhtarlar ile bir araya geldi.


Siyaset 19.12.2018 16:21:53 1038 0

MUHTARLARDAN MHP´YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

MHP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Namal ve yönetimi ilçe binasında muhtarlar ile bir araya geldi. MHP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Namal İlçe binasında muhtarlar ile bir araya gelerek; ?Teşkilatımızı ziyaretinizden dolayı memnun oldum. Sizlere teşekkür ederiz.? diye sözlerine başlayan Başkan Ahmet  Namal;  ?Saygı diğer muhtarlarım ve değerli yönetim kurulum  Akhisar Milliyetçi Hareket Partisi İlçe başkanı  olarak atanıp ve akabinde  yönetim kurulu oluşturarak göreve başlamış bulunmaktayız. Böyle sıcak bir atmosferde yönetim kurulumuza ziyaret etmeniz bizleri onurlandırmıştır. Muhtarlarımız devletimizin en uç  kademelerinde hizmet veren vatandaşın ve sorumlu olduğu mahallelerinin derlerine çare arayan yol gösteren çözüm mercilerine bildiren vefakar gönül adamlarıdır.

Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı ve yönetimi  olarak siz muhtarların her türlü dertlerini dinlemek çözüme kavuşturmak bizim en büyük görevimizdir. Bu hizmet anlayışı içinde sizler ile beraber çalışmaktan  onur duyacağımızı huzurlarınızda beyan etmekten mutluluk duymaktayım.

31 Mart 2019 Tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde başta hizmet edecek olan muhtarlarımız, belediye meclis üyelerimiz, Belediye Başkanlarımız ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı öncelikle Manisa´mıza ve Akhisar´ımız için şimdiden hayırlı olsun. Akhisar için el birliğiyle çalışarak kısa zamanda büyük işler başaracağımıza inancım tamdır. Hepinize tekrardan hoş geldiniz der hayırlı çalışmalar dilerim.? dedi. Muhtarlar adına konuşan  Akhisar Muhtarlar Derneği Başkanı İhsan Gümüş´te Başkan Ahmet Namal ve yönetimine göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek, ?Bizleri  kabul ettiğiniz için sizlere muhtarlarım ve şahsım adına  teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim. İnşallah Akhisar´ımızın sorunları için hep birlikte el ele vererek sorunları aşılmış bir şehir yaparız. Sizlere ve yönetiminize  başarılar dileriz.? dedi.


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK