Muhtarlardan teşekkür

Manisa Büyükşehir Belediyesi´nin Akhisar merkezi ve mahallelerinde yürüttüğü çalışmalara bir teşekkürde muhtarlardan geldi.


Gündem 30.01.2017 16:15:50 303 0

Muhtarlardan teşekkür

Manisa Büyükşehir Belediyesi´nin Akhisar merkezi ve mahallelerinde yürüttüğü çalışmalara bir teşekkürde muhtarlardan geldi. Akhisar´da 15 Mahalle Muhtarı İlçe Koordinatörü Doğan Ensivri ile bir araya gelerek Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e teşekkürlerini ileterek hizmetlerin devam etmesi temennisinde bulundu.

Akhisar´da Akselendi, Beyoba, Pınarcık, Karayağcı, Boyalılar, Kapaklı, Işıkköy, Mecidiye, Kayalıoğlu, Doğuca, Sarıçalı, Akçeşme, Harmandalı, Moralılar ve Sarıçalı Mahalle bir araya gelerek Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Muhtarlarının davetine katılan Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, muhtarların talep ve isteklerini de dinleme fırsatı buldu. Muhtarların hizmetlerden memnun olmasının kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Ensivri, ?Muhtarlarımıza Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün´ün selamlarını ilettik. Muhtarlarımızda hizmetler nedeniyle memnun olduklarını belirterek, teşekkürlerini sundular. Aynı zamanda mahallelerimizin eksiklikleriyle birlikte talep ve isteklerini de dinleme fırsatı bulduk. Büyükşehir Belediyesi´nin Akhisar´da hizmetlerinin devam edeceğini muhtarlarımıza ilettik? dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ