MUTLULUĞA KELEPÇE TAKTILAR

Akhisar İle Emniyet Müdürlüğünde görevli Polis memurları Ayşenur ile Özgür dünya evine girdi


Kültür/Sanat 8.09.2018 02:08:33 1431 0

MUTLULUĞA KELEPÇE TAKTILAR

Akhisar İle Emniyet Müdürlüğünde görevli Polis memurları   Ayşenur   ile  Özgür  dünya evine girdi.

Akhisar Kethüda Mahallesi sakinlerinden Mehmet ve Ayşegül Bodur´un kızı Akhisar İlçe emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru  Ayşenur ile aslen Kırşehirli olan Özlem ve Mustafa Ünsalın oğlu Akhisar İlçe emniyet müdürlüğünde görevli Polis memuru Özgür Ünsal Belediye Gölet Düğün salonunda yapılan tören ile dünya evine girdiler.

Genç çift geçtiğimiz günlerde Akhisar Belediye Nikah salonunda nikah memuru Taner Üzümcü´nün kıydığı nikahta şahitler huzurunda mutluluğa evet demişti. Nikah merasiminde Damat Özgür ve gelin Ayşenur´a damadın  meslektaşları mutlulukları daim olsun diyerek kelepçe taktılardı. 7 Eylül günü akşamı  Akhisar Belediye gölet salonunda genç çiftin düğün merasimi yapıldı.

 Yapılan düğün merasimin de  ilk dansı yapan gelin ve damat yapar iken  sevenleri  ve meslektaşlarıda sahnede genç çifti yalnız bırakmayarak   birlikte doyasıya oynadıp eğlendiler. Geleneksel olan pastayı da kesen gelin ve damat birbirlerine ikram ettikleri pastadan sonra doyasıya mutluluğu yaşadılar.

Akhisar Belediye Gölet düğün salonunda düzenlenen düğün merasiminde genç çifti İlçe emniyet müdürü Engin Pınar, İlçe emniyet müdürlüğü komiserleri, gelin ve damadın meslektaşları aileleri sevenleri ve davetliler yalnız bırakmadı. Ayşenur ve Özgür Ünsal çiftinin  7 Eylül Akhisar Belediye Gölet düğün salonunda yapılan düğün merasiminden sonra Kırşehir merkez düğün salonunda da 10 Eylül günü düğün tekrar yapılacak.

 

 


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK