NELİK ANTALYA YOLUNDA

Akhisarspor´da alt yapıdan yetişip ilk 11´de sürekli forma hakkı kazanan Doğukan Nelik´e Süper Lig takımı Antalyaspor talip oldu.


Spor 20.05.2021 15:25:45 1362 0

NELİK ANTALYA YOLUNDA

TFF 1. Lig 2020-2021 sezonu 34 haftalık normal maçlarının tamamlanmasının ardından sezonu düşme hattında tamamlayan Akhisarspor´da gözler TFF´ye çevrildi. Yapılacak açıklama ile Yeşil Siyahlı kulübün lig düşüp düşmeyeceği belli olacak. Taraftarlar grubu ve yönetim yönünü buna çevirmişken Antalyaspor´un Doğukan Nelik´e talip olduğu iddia edildi. Edindiğimiz bilgiler çerçevesinde sezon başından bu yana ilk 11´de sürekli forma giyme fırsatı bulan Stoper Doğukan Nelik, bonservis olmadan 600.000 liralık yetişme bedeliyle Antalyaspor´a transfer olacak. Genç yıldızın ve yönetimin konuya sıcak baktığı, anlaşılması halinde Doğukan´ın transfer olacağı söyleniyor.

Nelik´in bu sezon sahada gösterdiği başarılı tutum kendisini Ümit Milli takıma da seçtirmişti. Sezon ortasında Akhisarspor ile masaya oturup anlaşmaya varmayan genç yıldız, takımdan ayrılacağının ilk sinyalini o zaman vermişti. Öte yandan transferin olumlu sonuçlanması halinde Akhisarspor kasasına 600.000 lira koyacak. 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ