Oda Başkanı Recep Akkaya Son Yolculuğuna Uğurlandı

Akhisar´da ikinci dönemdir Marangozlar ve Mobilyacılar Odası başkanlığını yürüten ve bu sabah evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden 61 yaşındaki Recep Akkaya son yolcuğuna uğurlandı.


Gündem 19.11.2015 16:40:42 352 0

Oda Başkanı Recep Akkaya Son Yolculuğuna Uğurlandı

Oda Başkanı Recep Akkaya´nın naaşı ilk olarak Nuri Giyik Sanayi Sitesi 32. Blokta bulunan Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Hizmet Binası önünde getirilerek meslek arkadaşlarının duaları arasında anıldı. Burada söz alan Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ise yaptığı konuşmada; ?sevgili Akhisarlılar öncelikle hepimizin başı sağolsun. Recep abi sadece marangozlar odası başkanı değil aynı zamanda hepimizin ağabeysiydi. Benim de çok yakın akrabamdır. Siz onun iyiliğine şahitlik ettiniz, tabiki vakti ve saati gelince insanlar öbür aleme göçüyorlar. Ama önemli olan geride bıraktığı izlerdir. Recep ağabey ile en son yine marangozlar odası yönetim kurulu üyesinin de takip ettiği bir proje üzerinde çalışıyorduk. Onla ilgili gayret ediyorduk, her gün bir araya geliyorduk. 3 gün önce yine bir aradaydık. Ama ömrü yetmedi fakat o proje artık bizlerin projesidir. İnşallah onu gerçekleştirmeye çalışacağız. Tabiki her ölüm erken ölüm, ama olandan başkası da olmuyor. Allah´ın da bir takdiri var, fakat tesellimiz o dur ki; Recep ağabey çok iyi bir insandı. Herkes buna şehitlik ediyor, biz de şahitlik ediyoruz. Onu hep iyi anacağız, tekrar hepimizin başı sağ olsun, Allah rahmet eylesin? dedi.

Yapılan duaların ardından meslektaşları tarafından uğurlanan Recep Akkaya´nın naaşı, Hürriyet Mahallesi 15 sokak üzerindeki evine de son ziyaretini yaparak Yeni Cami´ye getirildi. İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı ardından Akkaya´nın naaşı omuzlarda Yeni Mezarlığa defnedilerek son yolculuğuna uğurlandı.

Evli ve 1 çocuğunu 10 yaşındayken trafik kazasında kaybeden Marangozlar ve Mobilyacılar Odası başkanı Recep Akkaya adına ismini taşıyan bir marangozlar sitesi bulunurken üzerinde çalıştığı ?Mobilyacılar Şehri? projesine de kendisinin isminin verilmesi planlanıyor. Öte yandan Akkaya´nın 2 yıl önce de anjiyo operasyonu geçirdiği bildirildi.


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK