Öğrenciler ve Hayvan Severler Akhisar Hayvan Barınağını Ziyaret Ettiler

Akhisar Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi `ne hayvan sevenler ve bir grup öğrencinin de bulunduğu bir ziyaret gercekleştirdiler.


Gündem 7.06.2013 10:18:17 5417 0

Öğrenciler ve Hayvan Severler   Akhisar Hayvan Barınağını Ziyaret Ettiler
Akhisar Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi `ne hayvan sevenler ve bir grup öğrencinin de bulunduğu bir ziyaret gercekleştirdiler.
Ziyaret esnasında hayvan sevenler yanlarında getirdikleri mamaları sokak hayvanlarına dağıttılar.

Ardından konuşan hayvan severler barınak hakkında görüşlerini şunları söyleyerek açıkladılar.

Bizlere destek veren küçük yaşta hayvanları seven öğrencileri arabada görünce sevindik. Öğrencilerle bakım evine gelirken düşüncemiz yavru köpeklerin bulunduğu ,klinik ve yoğum bakımın ünitesinin yer aldığı tertemiz bir şekilde bakımları yapılan hayvanları yakından göreceğimiz umduk ..

Gördüğümüz tablo içler açısıdır. Hayvanların en uygun yaşam alanları doğal alanlardır .Ama ne yazık bırakın doğal yaşamı burada bulunan hayvanlar ölüme terkedilmiş .Küflü ekmekler ve binlerce sineğin içersinde yaşama mahküm edilmişlerdir.İlk Gözümüze çarpan ise buraya yaralı bir hayvan getirilmiş ve yüzlerce sineğin üzerine konduğu ve hiç bir müdahale edilmeden ölümünü beklemelesi biz hayvan severler ve öğrencileri çok üzmüştür.

Ayrıca hayvanlara yönelik hiç bir sağlık müdahalesi yapılmadığı tedavi odasının sinek ölüleriyle dolu olmasından yoğun bakım ünitesi diye ayırdıkları bölüm ise depo olarak kullanıldığını gördük .Verilen hayvan mamasını ise hiç bir doyurucu ve besleyici özelliğinin bulunmadığı bu sebepten dolayıda hayvanlar küflü ekmek yedirilmeye mecbur bırakılmıştır .

Hayvan severler Sokak hayvanları geçici bakım evinin den ayrılaken en yakın zamanda hayvanları yaşatma ve koruma derneği oluşturacağız. ve bakım evine sık sık ziyaret edip bu kötü tabloyu düzelteceğiz dediler.
Haber Merkezi