Öğrencilerinin Staj Yaptığı İşletmelerle Yemekte Buluştular

Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; İşletmelerde Beceri Eğitimi dersini kapsamında öğrencilerin staj yaptığı Akhisar'ın işletmeleriyle yemekte buluştu.


Gündem 28.02.2015 13:34:48 1919 0

Öğrencilerinin Staj Yaptığı İşletmelerle Yemekte Buluştular

Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; İşletmelerde Beceri Eğitimi dersini kapsamında öğrencilerin staj yaptığı Akhisar'ın işletmeleriyle yemekte buluştu.

 

Yemekte konuşan Okul müdürü Nazan Bahar,” Amacımız Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi işletmelerde Beceri Eğitimi gören öğrencilerimize yardımcı olmak, onların sorunlarını görüşmek, işletme sahipleriyle görüş alışverişinde bulunmak; iletişim ve etkileşimi güçlendirmek olduğunu ayrıca okulumuzun tanıtımını yapmak için siz saygı değer Akhisar işletme sahipleriyle bir araya gelmek istedik” şeklinde konuştu.

 

Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, bu amaçla 17 Şubat günü saat 19.00 da, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi 19 Şubat günü saat 19.00 da Grafik ve Fotoğrafçılık 24 Şubat günü saat 19.00 da Giyim Üretim Teknolojisi, El Sanatları 26 Şubat günü saat 19.00 da Yiyecek İçecek Hizmetleri bölümlerinin düzenlemiş olduğu akşam yemeği organizasyonunda bir araya geldi.

Okul Müdürü Nazan Bahar, davetlerine icabet eden bütün işletme sahiplerinin burada toplanmasının bir nedeni olarak da öğrencilerin nasıl bir mekânda eğitim-öğretim gördüğünü ve onların varsa sorunlarını beraber istişare edeceğini ifade etti.

Bahar, ayrıca 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının sloganının

Sağlıklı bir kız çocuğu demek, sağlıklı bir anne demek; sağlıklı bir anne demek, sağlıklı bir aile demek; sağlıklı bir aile demek, sağlıklı bir toplum demek” olarak belirlendiğini dile getirdi.

Bahar, Bizler sağlıklı bir nesli 9.sınıftan 12.sınıfa kadar burada eğitiyoruz. Ancak siz işletme sahipleri 12.sınıfta bu rolü bizimle paylaşıyorsunuz. Hatta bizden daha önemli görevler üstleniyorsunuz. Bu nedenle size ve bize önemli sorumluluklar düşüyor. Bu çocuklarımızı hayata en iyi şekilde bizler el ele vererek hazırlayacağız; çünkü bizim için her öğrenci bir denizyıldızı misalidir. Hayata kazandırdığımız her çocuk bizim gözbebeğimizdir. Bütün bu duygu ve düşüncelerden sonra katılımlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür eder iyi akşamlar dilerim” şeklinde konuştu.

İşletme sahipleri de bu tür birlikteliklerin bilgi alışverişini kolaylaştırdığını ayrıca sevgiyi ve muhabbeti artırdığını ifade ederek bu toplantıların devamının sağlanmasını istediklerini belirtti.