OKULDA RENKLİ NEVRUZ KUTLAMASI

Ülkü Ortaokulunda düzenlenen Nevruz kutlama programı renkli görüntülere sahne oldu.


Eğitim 25.03.2019 17:03:25 1370 0

OKULDA RENKLİ NEVRUZ KUTLAMASI

Ülkü Ortaokulunda düzenlenen Nevruz kutlama programı renkli görüntülere sahne oldu.

 Her yıl, "yeni yılın başlangıcı", "baharın müjdecisi" olarak kabul gören ve Türk dünyasında 18 asrı aşkın süredir kutlandığı bilinen Nevruz Bayramı, Ülkü Ortaokulunda düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Okul bahçesinde düzenlenen kutlamalarda, öğrenciler yumurta taşıma, halat çekme, bisiklet sürme, kağıt uçak uçurma gibi yarışmalarda kıyasıya mücadele etti.

Akhisar Bizim Çocuklarımız Rehabilitasyon Merkezine ait atlarla öğrencilere okul bahçesinde ata binme fırsatı sunuldu. Bu sayede öğrenciler ve öğretmenler güzel bir deneyim edindiler, yapılan etkinliklerden keyif aldılar. Geleneksel okçuluk alanında yetişmiş sporcu olan Muhammed Fatih AKTAŞ, Yavuz Selim  AKTAŞ, Doruk AYDIN isimli öğrenciler diğer öğrencilere yapmış oldukları ok atıcılığı ile göz doldurdular. Dökülen lokmalar ve Okul-Aile Birliğinin ikram ettiği portakallar öğrencilere ikram edildi.

Okul Müdürü Cafer TETİK, ?Nevruz Bayramının, Orta Asya´nın uçsuz bucaksız bozkırlarından Balkanlara kadar uzanan geniş bir coğrafyada baharın gelişinin coşkuyla, eğlenceyle kutlandığı gündür. Bunu öğrencilerle bir arada kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Onların hayatlarında bir parça farklılık yaratmak her şeyden önemlidir.? dedi. Renkli görüntülere sahne olan programda öğrenciler doyasıya eğlendi.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ