Opr. Dr. Erdem AKKAYA Ben de Özel Akhisar Hastanesindeyim”

‘Yaşam İçin Sağlık' sloganıyla hizmetlerine hızla devam eden Özel Akhisar Hastanesi, Üroloji Uzmanı Opr. Dr. Erdem Akkaya'yı bünyesine kattı.


Sağlık 13.03.2015 21:49:48 2294 0

Opr. Dr. Erdem AKKAYA   Ben de Özel Akhisar Hastanesindeyim”

‘Yaşam İçin Sağlık' sloganıyla hizmetlerine hızla devam eden Özel Akhisar Hastanesi, Üroloji Uzmanı Opr. Dr. Erdem Akkaya'yı bünyesine kattı.

Hizmet vermeye başladığı günden bu yana ‘Hep daha iyisini hedefliyoruz' anlayışını benimseyen ve deneyimli hekimleri ile Akhisar ve bölge halkının ihtiyaç duyduğu sağlık hizmetini kaliteli bir şekilde sunan Özel Akhisar Hastanesi, bölge sağlık hizmetlerinin  en büyük temsilcisi olma yolunda hızla ilerliyor.

Özel Akhisar Hastanesine gelmesiyle ilgili konuşan Opr. Dr. Erdem Akkaya, Özel Akhisar Hastanesi ekibine katılmaktan dolayı çok mutluyum, umarım ekip arkadaşlarımızla birlikte Akhisar ve bölge halkına en iyi hizmeti vermek için elimizden geleni yapacağız. Zaten bilindiği gibi ben yıllardır Akhisar'da çalışıyorum. Özel Akhisar Hastanesi'ni tercih etmemdeki nedenlerden biri de aile ortamında çalışmak istememdi, görüşmeye geldiğimde bu olumlu havayı aldım.” dedi.

Opr. Dr. Erdem Akkaya;

1977 yılında İzmir Bornova'da doğan Opr. Dr. Erdem Akkaya, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur. Uzmanlığını, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Üroloji dalında tamamlamıştır. 13 Mart tarihinden itibaren Özel Akhisar Hastanesi Üroloji Polikliniği`nde hasta kabulüne başlayan Erdem Akkaya, Perkütan Taş Cerrahisi (Kapalı Sistem Böbrek Taşı Alımı), Prostat Hastalıkları, Sistokopi (İdrar Yolu Endoskopisi), İdrar Kesesi Ameliyatları, Çocuk Üroloji Ameliyatları, İnfertilite (Kısırlık Tedavisi), İktisarsızlık ve Cinsel İşlev Bozuklukları, Cinsel Yolla Bulaşan Hastalıkların Tedavisi, Mesane Kanseri, Böbrek Kanseri Tedavileri, Ağrısız Cerrahi Sünnet” alanlarında hizmet sunacaktır. 

Hasta memnuniyeti odaklı anlayışı ile kaliteli sağlık hizmetini hastalarına sunmaya özen gösteren Özel Akhisar Hastanesi, hekim kadrosuna dahil edeceği güvenilir doktorları ile bu misyonunu geliştirmeye devam edecektir.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ