ORYANTİRİNG BAŞARISI

Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı tarafından Bolu'da düzenlenen Okullar Arası Oryantiring Gurup Yarışlarında Akhisar damgasını vurdu.


Gündem 7.05.2014 12:06:39 2076 0

ORYANTİRİNG BAŞARISI

Manisa ilini temsilen il birincisi olarak Bolu’da yapılan oryantiring genç erkek ve kızlar gurup yarışlarına katılan Akhisarlı gençler guruptan çıkmayı başardı.

Genç erkeklerde il birincisi olarak Manisa’yı temsil eden Akhisar Kayhan Ergun EML Oryantiring Takımı 3. Olurken Zeynep Gülin Öngör KML’li genç kızlar 4.lüğü elde edip guruptan çıkmayı başardılar. Her iki ekip haziran ayında Kırşehir’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’nda  kategorilerinde Manisa’yı temsil edecekler.

 KAYHAN ERGUN EML  GURUP ÜÇÜNCÜSÜ

 Oryantring sporcuları Sergen Öztürk, Mehmet Gülen, Çağlayan Sancaktar, Ertuğrul Şen, Mustafa Kozaktan oluşan ekiple hatasız yarışı tamamlarken Ankara ve İzmir ekiplerinin arkasından 3. olmayı başardı.

Sporcuların başarısından menün olduğunu belirten antrenör  SerdarÇengil, “Sporcularımız iyi bir derece elde ettiler. Önümüzdeki ay haziran ayında Kırşehir’dede kupa ve madalya alacaklarını umuyorum. Okul sporlarında iki yıldan beri yarışıyoruz. Geçen yıl 5. Olarak kupayı kıl payı kaçırmıştık. Bu yıl sezonu kupa ile tamamlamak istiyoruz. Ekip olarak iyi çalışıyoruz, antrenör arkadaşlarım Süleyman Kollu ve Seyrani Gül ile birlikte bu ekibi çalıştırıyoruz. Sporcu öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyorum. Bize destek olan sponsorlarımız, lale lokantası, dayıoğlu kasabı ve sezgin bilgisayara teşekkür ediyoruz.”dedi.

 KIZ MESLEK LİSESİ GURUP DÖRDÜNCÜSÜ

 Genç kızlarda gurup dördüncüsü olarak Türkiye şampiyonasına katılmayı hak eden Kız Meslek Lisesi Takımı Emine Bilir, Hülya Çağan, Nevin Leblebici, Buse Faydalı, Buse Öztürk’ten oluşuyor.

Okul Müdüresi Behiye Akleylek öğrencilerin gösterdiği başarılı performanstan mutlu olduğunu belirtti. Akleylek; “Bu sporcularımızın başarısında tabiiki antrenör öğretmenlerinin katkısı, payı var. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Başarılı bir sezon gösterdiler, il birinciliğinden sonra burada guruptan çıkmaları bizleri mutlu etti. Kendilerine Kırşehir’de yapılacak finallerde başarılar diliyorum.”dedi.

 SPOR MERKEZİ