ORYANTİRİNG´TE 4 TÜRKİYE KUPASI AKHİSAR´DA

Türkiye Oryantiring Federasyonunun 27-29 Kasım 2015 tarihleri arasında; Bursa´da düzenlemiş olduğu Şampiyonaya 1550 sporcu katıldı.


Spor 1.12.2015 00:02:05 655 0

ORYANTİRİNG´TE 4 TÜRKİYE KUPASI AKHİSAR´DA

Türkiye Oryantiring Federasyonunun 27-29 Kasım 2015 tarihleri arasında; Bursa´da düzenlemiş olduğu Şampiyonaya 1550 sporcu katıldı.

Yarışmalara Kafile Başkanlığını Muammer İnan ve Antrenörlüğünü Özgür Morbel´in yaptığı.Akhisar  Z.Gülin Öngör M.T.A.L ve Akhisar Cumhuriyet M.T.A.L öğrencilerinden oluşan;

 Akhisar Zeynep Gülin Öngör Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları 18 ve 16 yaş kız ?erkek kategorilerindeki kupa ve madalyalara ambargo koydular.

 

18 Yaş Kızlar Kategorisinde Takım halinde Türkiye 1.liğini elde eden ;

Buse Faydalı- Fatma Eriş- İlknur Beydili- Sevgi Baki

18 Yaş Erkekler Kategorisinde Takım halinde Türkiye 1.liğini elde eden;

Baki Burak Mutlu- Emre Kırbaş- Oğuzhan Şimşek- Yunus Emre Yılmaz

16 Yaş Kızlar Kategorisinde Takım halinde Türkiye 2.liğini elde eden;

Deniz Fatma Günyakmaz- Fatma Nur Ergin- Selin Esmeray-Elif Nur İnce

16 Yaş Erkekler Kategorisinde Takım halinde Türkiye 3.lüğünü elde eden;

Doğukan Aldemir- Emircan Cura- Murat Çam- Samet Başaran

Akhisar´lı Sporcularımız;

1.Gün Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüs Yerleşkesindeki Orta Mesafe yarışmasında;

K-18´de İlknur Beydili 1.lik madalyası, K-18´de Sevgi Baki 2.lik madalyası elde etmişlerdir.

2.Gün Uludağ / Hüseyinalan ?da Uzun Mesafe Yarışmasında;

K-18´de İlknur Beydili 1.lik madalyası

3.Gün Gölyazı´da Sürat Yarışmasında ;

K-18´de tüm ödül kürsüsünü Akhisar´lı sporcular kapladı. İlknur Beydili 1.lik madalyası, Sevgi Baki 2.lik madalyası , Buse Faydalı 3.lük madalyası alarak mükemmel bir tablo oluşturdular.

K-16´da Elif Nur İnce YBK Kategorisinde 1.lik madalyası elde etmiştir.

Şampiyona Hakkında bilgi veren Manisa İl Temsilcisi ve Akhisar Zeynep Gülin Öngör Gençlik ve Spor Kulübü Takım Antrenörü Özgür Morbel;

Bursa´da iki  haftadır Akhisar rüzgarı esiyor. Geçen hafta Futbol takımımız Bursa Sporu mağlup etti. Bu hafta da Oryantiring´cilerimiz  Bursa´da Türkiye dereceleri elde ederek güzel bir başarıya imza attılar. 

Sporcularımız  tüm gayretleri ile mücadele etmeleri bizleri en az dereceler kadar sevindirdi. Özellikle 2.gün yağışlı bir havada Uludağ´ın eteklerinde Hüseyinalan köyü ormanlık arazisinde  gerçekleştirilen yarışmalar son derece mücadele ile geçti . Sporcularımız Parkurları tamamlayarak, hem rakiplerini hem de bu sporun doğasında olan ,hava ve doğa koşullarını da yenmenin mutluluğunu  yaşadılar  ve bizlere de yaşattılar dedi.

Kafile Başkanı Muammer  İnan ise; Yeni kulübümüz ile ilk yarışmada elde ettiğimiz başarı; taraflı tarafsız tüm kesimlerin oldukça dikkatini çekti. Başarımızı özellikle yüz yüze gelerek tebrik eden diğer ekiplerin antrenörleri ve Federasyon yöneticileri bizleri bir Akhisar´lı olarak gururlandırdı dedi.

 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ