Osman Oktay, Bakkallar Odasını Ziyaret Etti

Akhisar Bakkallar Odası, 1 Kasım erken seçim öncesi çalışmalarını sürdüren MHP Manisa 2. Sıra Milletvekili Adayı Osman Oktay´ı konuk etti.


Siyaset 29.09.2015 15:23:05 289 0

Osman Oktay, Bakkallar Odasını Ziyaret Etti

Merkez Çarşı, Atabarut Çarşısı içerisinde bulunan Akhisar Bakkallar Odası yönetim binasında Milletvekili Adayı Osman Oktay´ı konuk eden Bakkallar Odası Başkanı Zafer Kara, MHP´den 2. Sırada Akhisarlı bir milletvekilinin olmasının gelecek adına umutlu olduğunu ifade etti. Daha önceki siyasi parti ziyaretlerinde de seçilecek sıralarda Akhisarlı bir milletvekili olması dileğinde bulunduklarını belirten Başkan Kara, başarılı çalışmalarından dolayı ilk olarak MHP İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu ve ekibine teşekkür etti.

Ziyarette Milletvekili Adayı Osman Oktay, Başkan Zafer Kara´ya çiçek takdim ederken, Başkan Kara ise Osman Oktay´a çiçek, İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu´ya ise çerçeveli Türk Bayrağı takdim etti.

MHP´li bir belediye başkanı dahi olmadan 2. sıra bir milletvekilliğine bir Akhisarlının yerleşmesine olumlu baktığını ifade eden Başkan Kara, çok mutlu olduklarını ifade ederek Oktay´a başarılar diledi.

7 Haziran´da iyi bir performans sergilediklerini ifade eden MHP 2. Sıra Milletvekili Adayı Osman Oktay; ?Ülke zor günlerde, bizlerde geçmişte içinde bulunduğumuz sosyal pozisyon gereği bu dönemlerde bu dönemde 1 Kasım´da yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde elimizi taşın altına sokma anlamında biz de buradayız dedik. Milliyetçi Hareket Partisi genel merkezi gerek ilçe teşkilatım gerekse şahsımın geçmiş olan 7 Haziran seçimlerinde göstermiş olduğumuz performansı da göz önüne alarak bizi ikinci sıra milletvekili adayı olarak belirledi. Tabiî ki bu bizim için önemli olduğu kadar Akhisar için de önemli bir sıradır. Biz bu sorumluluğumuzun farkındayız, ağırlığının da farkındayız. Biz gerek ilçe başkanlığı yaptığımız dönemde gerekse Akhisar Belediyesi Meclis Üyeliği görevini yaptığımız sıralarda tüm sivil toplum örgütleri ile iç içe olduk.

SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ TOPLUMUN AYNASIDIR

Akhisar´da sivil toplum örgütleri çok güçlü bir yapıya sahiptir. Akhisar´da odalarımızın 40 bine yakın üyesi vardır. Dolayısıyla sizler seçilmiş insanlarsınız ve topluma yön vermeye çalışansınız. Bizler inşallah Cenab-ı Allah nasip ederse milletvekili seçilmeyi nasip ederse 1 Kasım´dan sonraki süreçte ortak aklı kullanarak şehri yönetmek ve ülkenin sorunlarına çözüm bulmak manasında biz el birliği ile hareket edeceğimize söz veriyoruz. Biz TBMM´inde Akhisarlının, sizlerin tüm sivil toplum örgütlerinin gözü kulağı olacağız. Bu süreçte tüm Akhisar ve Manisalıların, bütün vatandaşlarımızın, sizlerin de mutlaka desteğini alacağız? dedi.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ