Oyuncağımı Paylaşıyorum projesinin startı Kömürcü,Hanpaşa ve Dağdere ilkokullarından verildi.

Zeynep Gülin Öngör Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerinin topladıkları oyuncaklar minik ellerle buluştu.


Gündem 11.12.2013 13:36:09 2018 0

Oyuncağımı Paylaşıyorum projesinin startı Kömürcü,Hanpaşa ve Dağdere ilkokullarından verildi.

Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde Kömürcü,Hanpaşa ve Dağdere ilkokullarına gidilerek topladıkları öğrencileri Anaokulu öğrencileri ,birinci sınıf öğrencileri ve özel eğitim öğrencileri ile paylaşan Kız Meslek Lisesi öğrencileri minik yüreklerin mutluluğu ve sevinci karşısında çok etkilendiklerini ve daha fazla minik yüreği sevindirebilmek için çok çalışacaklarını belirttiler. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa AKKUYU, ZGÖ Kız Meslek Lisesi Müdiresi Behiye AKLEYLEK, Müdür Başyardımcısı Melahat ÖZDEMİR ve Çocuk Gelişim Bölüm Öğretmeni Perihan ÖĞÜTVEREN ‘de Oyuncak dağıtımında öğrencilere eşlik etti.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa AKKUYU Projenin öğrencilerimizdeki paylaşım duygularını geliştirdiğini,okullara bizzat gidilerek kendi elleriyle oyuncakları vermelerinin ayrı bir mutluluk olduğunu belirtti.Projenin köy okulları başta olmak üzere devam edeceğini haftada en az beş köy ilkokuluna uğrama daha sonrada merkezdeki okullara ulaşma hedeflerinin olduğunu belirtti.Bu proje Anaokulu öğrencileri ve birinci sınıflara yönelik ikinci dönem kitabımı paylaşıyorum projesiyle iki,üç ve dördüncü sınıflara yönelik uygulanacağını söyledi.

Proje kapsamında oyuncak toplama işini pilot olarak seçilen ve gönüllü olarak projeye destek veren ZGÖ Kız Meslek Lisesi ,Misak-ı Milli Ali Şefik İlköğretim Kurumu,Bekir Pehlivanoğlu ilköğretim Kurumu ve Ülkü İlköğretim Kurumu üstlenmiştir.