Özel Akhisar Hastanesi ile Kırkağaç Belediyesi Sağlık Protokolü İmzaladı

Özel Akhisar Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Mustafa Çakıl ve Kurumsal Pazarlama Yetkilisi Buket İsalar'ın hazır bulunduğu protokol, Kırkağaç Belediyesi Hizmet Binası'nda imzalandı.


Sağlık 27.01.2015 17:32:37 2167 0

Özel Akhisar Hastanesi ile Kırkağaç Belediyesi Sağlık Protokolü İmzaladı

Özel Akhisar Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Mustafa Çakıl ve Kurumsal Pazarlama Yetkilisi Buket  İsalar’ın hazır bulunduğu protokol, Kırkağaç Belediyesi Hizmet Binası’nda imzalandı. Hastane ekibini belediye başkan yardımcısı Ahmet Gürpınar makamında ağırladı.

Yapılan sağlık protokolü ile ilgili konuşan Kırkağaç Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürpınar, “Özel Akhisar Hastanesi, sadece Akhisar’ın değil çevre ilçelerin de güzide sağlık kuruluşlarından biri. Ve inanıyorum ki bizim gibi düşünen birçok kurum ve kuruluş var. Bizim önceki yıllarda da Kırkağaç Belediyesi olarak hastane ile anlaşmamız vardı. İki kurum, bu tarz protokollerin faydalı olacağını düşünüp yeniden anlaşma yaptık.  Ben belediyemiz ve Belediye Başkanımız Yaşar İsmail Gedüz adına Özel Akhisar Hastanesi’ne teşekkürlerimi iletiyor ve anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Mustafa Çakıl da, “Ben öncelikle değerli düşüncelerinden dolayı Ahmet Bey’e teşekkür ediyorum. Özel Akhisar Hastanesi olarak böyle olumlu tepkilerde hiçbir zaman ‘Evet biz mükemmeliz’ demiyoruz, aksine daha çok motive olup hastalarımıza nasıl kusursuz hizmet sunarız düşüncesiyle çalışmalar yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Bize olan bu olumlu bakış açısını devam ettireceğimize inancım tamdır. Ben de hastanemiz adına Kırkağaç Belediyesi’ne, Belediye Başkanımıza ve Ahmet Bey’e teşekkürlerimi iletiyorum.” ifadelerini kullandı.