ÖZGÜRLÜK İYİ PARTİ İLE GELECEK

Akhisar İYİ Parti İlçe Başkanı Av. Aslı Öz, beraberindeki parti üyeleriyle birlikte, Özgürlük İYİ Parti ile geliyor diye çıktıkları yolda ilk durakları Kapaklı Mahallesi oldu.


Siyaset 16.03.2018 01:10:16 707 0

ÖZGÜRLÜK İYİ PARTİ İLE GELECEK

Akhisar İYİ Parti İlçe Başkanı Av. Aslı Öz, beraberindeki parti üyeleriyle birlikte, Özgürlük İYİ Parti ile geliyor diye çıktıkları yolda  ilk durakları Kapaklı Mahallesi oldu.

                Parti binasında beyaz güvercini özgürlüğe uçurmasının ardından Kapaklı Mahallesi sakinlerinin daveti üzerine ekibi ile birlikte ilk mahalle ziyaretini gerçekleştirdiler.

                Kapaklı halkının bağrına bastığı İYİ Parti heyeti mahalle kahvesinde vatandaşların yoğun ilgisi ile ağırlandı. Sıcak bir atmosferde gerçekleştirilen ziyarette, ülkenin gündemine dair istişarelerde bulunuldu.

                Ardından İlçe Başkanı Av. Aslı Öz vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmasında Türkiye´nin sorunlarının farkında olduklarını, bu sorunlar ile ilgili İYİ Partinin 1 Nisandaki kurultayında pek çok sürpriz açıklamalarının yapılacağını belirtti.

                Türkiye sevdalısı, bu bayrağı namusu olarak gören, ben bu gidişattan memnun değilim diye tüm vatandaşları İYİLİK çatısı altına davet etti.

                Kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür eden Başkan Öz bu tür ziyaretlerin sadece seçim zamanlarında değil sık sık yapılacağını söyledi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ