Pazarcılar Odası Hain Darbe Girişimine Duyarsız Kalmadı

Akhisar Pazarcılar Odası, 15 Temmuz Darbe girişiminin yıl dönümüne 1 gün kala helva hayrı ve basın açıklaması yaptı.


Gündem 14.07.2017 19:21:16 809 0

Pazarcılar Odası Hain Darbe Girişimine Duyarsız Kalmadı

Akhisar Pazarcılar Odası, 15 Temmuz Darbe girişiminin yıl dönümüne 1 gün kala helva hayrı ve basın açıklaması yaptı.

Akhisar Cuma pazarı zabıta noktası önünde yapılan helva hayrına Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Belediye Başkan Yardımcılarından Ömer İşçi ve Latif Çakmak, Akhisar Ak Parti İlçe Teşkilatı, Akhisar Mhp İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Şafak, İl Genel Meclis üyesi Arif Oruntaş ve çok sayıda pazarcı esnafı katıldı.

Başkan Güral basın açıklaması´nda:?

 15 Temmuz akşamı yaşanandarbe kalkışmasının ardından şehit olan tüm şehitlerimizi saygıyla minnetle anıyor, gazi olan vatan evlatlarımıza da acil şifalar diliyorum. Darbe girşiminin karşısında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak Milli İrade´ye sahip çıkıp, meydanlarımızı boş bırakmayarak Türk Milletinin yüceliğini bir kez daha kanıtlamış olduk. Bizlerde esnaflarımızı temsilen Milli İradenin arkasında olduğumuzu belirtiyor bu girişime destek veren her kim olduysa Türk Milletinin adına kınıyorum.

15 Temmuz darbe girişimiyle Egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu demokrasinin bu ülkenin temel taşı olduğu, bu düzeni hiçbir iç ve dış kuvvetin yıkamayacağını bir kez daha kanıtlamış oldu.

Ahilik gelenek ve kültüründen gelen her zaman devletinin ve milletinin yanında yer alan Akhisar Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası kararlılıkla bu mücadelede demokrasi zaferinin yanında yer almıştır.

Ülkesine, Devletine ve Milletine sahip çıkan vatandaşlarımızın sokaklara ve meydanlara korkusuzca çıkarak, Demokrasi Nöbeti tutmaları ve demokrasiye sahip çıkmaları bugün olduğu gibi geleceğimizin de en büyük teminatıdır.

Son olarak, Ülkemiz adına yaşanan bu olayın tekrarlanmamasını umut ediyor, Allah milletimizin yardımcısı olsun diyorum.? Dedi. 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ