Pazarcılar Odası'ndan Birlik ve Beraberlik Kahvaltısı

Akhisar Manavlar ve Pazarcılar Odası, Federasyon Başkanı, kaymakam, emniyet müdürü, jandarma komutanı ve oda başkanlarının katılımıyla birlik ve beraberlik kahvaltısı düzenledi.


Gündem 26.05.2015 12:08:49 1647 0

Pazarcılar Odası

Akhisar Manavlar ve Pazarcılar Odası'nın Gülbeyaz-ı Ziyafet'te düzenlediği birlik ve beraberlik kahvaltısına Türkiye Pazarcılar Fedarasyon Başkanı Ali Karaca, Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar, İlçe Jandarma Komutanı Mete Demirer, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Çakar, Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Tahir Memişler, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Zekeriya Açıkgöz, Bakkallar ve Benzerleri Esnaf Odası Başkanı Zafer Kara, Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ruşen Üren, Terziler Odası Başkanı Sami Ekerbiçer, Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanı Üzeyir Aslan ve Lokantacılar ve Tatlıcılar Odası Başkanı Adem Duman katıldı.

ÜZERİMİZE DÜŞEN DESTEĞİ YAPMAYA HAZIRIZ

Düzenlediği birlik ve beraberlik kahvaltısında konuşan Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Güral, katılan herkese teşekkür ederek katılımdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Akhisar İlçe Kaymakamı Kaan Peker ise Güral, düzenlemiş olduğu kahvaltıdan dolayı teşekkür ederek Bizler için Sivil Toplum Kuruluşlarının(STK) çalışma ve faaliyetleri her zaman çok değerlidir. STK'lar olmazsa olmazlardandır. Bizler de çalışmalarınızda üzerimize düşen desteği yapmaya hazırız” diye konuştu.

Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca ise konuşmasında Burada Sayın Kaymakamımızı, emniyet müdürümüzü, jandarma komutanımızı  kahvaltıda, dostane ilişkiler içerisinde, içiçe olması gurur verici bir şey.  Ülkemizde de beklenen özlem budur. Bizler her zaman devletimizin mülki amirlerinin yanında olmak zorundayız. Onların yapacağı, bize sundukları her hizmette yanlarında olarak, devletin gücüne güç katmak için her zaman  onlarla birlikte olmak durumundayız. Bu kahvaltıda sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. İnşallah Ankara'da da her gittiğim yerde de Akhisar'ın güzel bir şehir olduğunu, izlenimlerimi orada aktarırım” diyerek teşekkür etti.


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK