PINAR GÜNEY; ? OTURAN BAŞKAN DEĞİL, ÜYESİNE YAKIN BAŞKAN

Akhisar Lokantacı, Köfteci ve Tatlıcılar Esnaf Odası Başkanlığına 15 Aralık´ta adaylığını açıklayan Pınar Güney ve yönetim kurulu arkadaşlarıyla birlikte, Akhisar Sevgi Çocukları Down Cafe´de çalışmalarını değerlendirdi


Gündem 9.02.2018 01:26:57 708 0

PINAR GÜNEY; ? OTURAN BAŞKAN DEĞİL, ÜYESİNE YAKIN BAŞKAN

Akhisar Lokantacı, Köfteci ve Tatlıcılar Esnaf Odası Başkanlığına 15 Aralık´ta adaylığını açıklayan Pınar Güney ve yönetim kurulu arkadaşlarıyla birlikte, Akhisar Sevgi Çocukları Down Cafe´de çalışmalarını değerlendirdi. Pınar Güney ve çalışma arkadaşları Sevgi Çocukları Derneği yönetim kurulu başkanı Hasan Kirazoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Semih Gürmen, Kadir Boz, Mehmet Saygı ve Kenan Molla karşıladı.

GÜNEY; ?OTURAN BAŞKAN DEĞİL, ÜYESİNE YAKIN BAŞKAN?

Sevgi Çocukları Down Cafe´de açıklama yapan Pınar Güney şunları söyledi. Güney;? 15 Aralık tarihinde basın açıklamasıyla duyurduğumuz adaylık sürecini bugün nihayetlendirdik. 5 aydır saha çalışmalarındayız. Canla başla bütün üyelerimizi gezdik. Zaten yola çıkış hedefimiz oda da oturan başkan değil saha da üyesine yakın, üyesinin sorununa duyarlı, çözüm üreten başkan ve yönetimiydi. Bunu layıkıyla yerine getirdiğimizi zannediyoruz. Üyelerimizi defalarca ziyaret ettik, inşallah bunların meyvesini 11 Şubat Pazar günü saat 14.00´da yapılacak olan odamızın genel kurulunda almayı umut ediyoruz? dedi.
?YEŞİL-SİYAH PUSULA?

Güney;? Oda tarafından herhangi bir davetiye dağıtılmadığı için, gündem maddeleri belirlenip üyeye sunulmadığı için biz kendimiz tek tek davetiye ulaştırmaya çalıştık. Bütün odaların üyelerinden tek ricam o gün için gelip bizim yaptığımız çalışmalara sahip çıkmalarıdır. Odamıza sıfırdan bir başkan seçiyormuşçasına gelip sahip çıkmalarıdır. Odanın devam eden işleri olan fiş, fatura, aidat gibi işlerinin devam etmesini mi yoksa odanın katma değerinin ve isim değerinin artarak hizmet eden üyeye yakın, üye sorunlarına yakın olacağının karar verecekleri gündür. O gün Akhisarspor´umuzun da Bursaspor maçı var. Biz Akhisarspor´a başarılar diliyoruz, bize de başarı getirmesi için seçim pusulalarımızı yeşil-siyah bastırdık. İnşallah Aşkhisarspor´umuz gibi biz de o günü galibiyetle kapatmayı düşünüyoruz? dedi.
ÜYELERİME ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Güney;? Oda yönetimime, yönetici arkadaşlarıma ekmek teknelerini kapatıp üyeleri benimle gezdikleri için çok teşekkür ederim. Bizi ağırlayan, gönüllendiren ve hiçbir zaman geri çevirmeyen üyelerime çok teşekkür ediyorum. Bana destek veren Akhisarlı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bunların karşılığını 11 Şubat´ta alacağımı umut ediyorum. Diğer arkadaşıma da başarılar diliyorum. Bu bir yarıştır, bizler Akhisar´da esnaflık yapan insanlarız. Yarın seçim bittikten sonra gidip İstanbul´a yerleşmeyi düşünmüyorum. Eminim o da dükkanını kapatıp hiçbir yere gitmeyecektir. Bizler yüz yüze bakacağız. Önemli olan bu adaylık sürecini kendimize yakışan üslupla, edeple, büyüklerimizden öğrendiğimiz ahilik kültürüyle bitirmemizdir? dedi. 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ