Polis Eşleri Çay Partisinde Buluştu

Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü`nde Çalışan Bayan Polisler ile Polis eşlerine İlçe Emniyet müdürlüğünden Antalyaya Tayini çıkan Emniyet Müdürü Mehmet Turhan'ın Eşi Toplum destekli polis amirliğinde görevli Hebile Turhan `Çay Saati` Düzenledi.


Gündem 21.12.2013 16:23:51 2772 0

Polis Eşleri  Çay Partisinde Buluştu

Bayanların yoğun ilgi gösterdiği Çay Saati Hüsnü Kahraman Gölet Sağlıklı Yaşam Alanı büyük Salonu’nda düzenlendi. Etkinliğe İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin’in  eşi, Akhisar ilçe kaymakamı Kaan Peker’in  eşi,   Akhisar Belediye  Başkanın eşi, polis eşleri  ve çok sayıda davetli katıldı.

Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum destekli polis Amirliğinde Görevli Hebile Turhan, yaptığı açılış konuşmasında,   “Birlik ve beraberlik çayımızda sizler ile birlikte olmaktan onur duyuyorum.  Daha önce de çay partisi düzenlediğimiz çay partisini bu yılda tekrar düzenledik.  Bu çay partimizde amacımız polis vatandaş ilişkilerini en üst seviyede tutmak. Etkinliğimize gelerek bizlere destek veren, çay partimize katılarak maddi manevi katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.