Polisten Kaçan Zanlılar Girdikleri Evde Yakalandı

Akhisar'da, haklarında birçok suçtan yakalama kararı ve üzerinde silah olduğu iddia edilen 3 şahıs 35 LR 171 plakalı bir otomobille polisten kaçtı.


Gündem 22.01.2015 11:25:35 2059 0

Polisten Kaçan Zanlılar Girdikleri Evde Yakalandı

Akhisar’da, haklarında birçok suçtan yakalama kararı ve üzerinde silah olduğu iddia edilen 3 şahıs 35 LR 171 plakalı bir otomobille polisten kaçtı.

Kovalamaca sırasında bir eve giren şahıslar polis tarafından içeriye göz yaşartıcı bomba atılarak etkisiz hale getirilerek yakalandı.

Olay, akşam sıralarında Kethüda Mahallesinde meydana geldi. Haklarında birçok suçtan yakalama kararı bulunan şahıslar, polis tarafından takibe alındı. Takip edildiklerini anlayan şahıslar, 35 LR 171 plakalı otomobil ile kaçmaya başladı. Polisin kovalamacası sırasında otomobilden inerek kaçan şahıslar 22 Sokaktaki bir eve girdi.

Şahısların saklanmak için girdiği evi tespit eden polis çevre güvenliğini alarak binayı kuşattı. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri içeriye göz yaşartıcı bomba atarak şahısları etkisiz hale getirdi. 

Şahıslar, polis ekip aracıyla emniyete götürülürken, Polisten kaçtıkları araca ve çevrede bulunan bir araca da zarar verdikleri görüldü. Olay ile ilgili soruşturma ise sürdürülüyor.